Ihmissuhteet

Onko toinen oikeasti kiinnostunut? Näistä merkeistä sen tietää

Deittailu uuden ihmisen kanssa on kutkuttavaa ja samalla hermoja raastavaa. Joskus toisen tekstiviestejä tai elekieltä on mahdotonta tulkita. Mistä tietää, että treffikumppani on oikeasti kiinnostunut?

Teksti:
Anna Nummisto
Kuvat:
Istock

Persoonalliset treffit viittaavat siihen, että välillänne on aitoa kiinnostusta.

Deittailu uuden ihmisen kanssa on kutkuttavaa ja samalla hermoja raastavaa. Joskus toisen tekstiviestejä tai elekieltä on mahdotonta tulkita. Mistä tietää, että treffikumppani on oikeasti kiinnostunut?

Miesten moniselitteiset murahdukset tai töksähtelevät tekstiviestit jättävät toisinaan hieman liikaa tulkitsemisen varaa. Näistä merkeistä tiedät, että mies haluaa nähdä sinut uudestaan:

Treffit kestävät loppuun asti

Tämä saattaa ensin kuulostaa oudolta, mutta mietipä asiaa tarkemmin. Jos mies ei olisi kiinnostunut sinusta, hän todennäköisesti alkaisi etsiä pikaista ulospääsyä treffeiltä. Pakotietä etsivä mies alkaa kesken treffien puhumaan aikaisesta palaverista, iltatreeneistä tai mistä tahansa verukkeesta, jonka varjolla hän voi liueta paikalta.

Hän haluaa pitää sinut itsellään

Oletko ollut treffeillä, jotka saivat yllättävän käänteen, kun miehen kaverit tupsahtavat paikalle? Kävikö niin, että miehen ystävä soitti ja deittisi kutsui hänet liittymään seuraanne. Jep. Etkä tainnut kuulla tästä miehestä enää mitään tämän illan jälkeen? Jos mies on todella kiinnostunut, hän ei halua jakaa sinua ystäviensä kanssa. Kavereiden hätiin kutsuminen on merkki siitä, että olet tylsää seuraa. Tyyppi toivoo sinun ymmärtävän vinkin ja jättävän hänet kavereidensa huomaan.

Hän tekstaa heti tapaamisen jälkeen

Jos mies on todella kiinnostunut, hän tekstaa vielä samana iltana. Älä pillastu, vaikka mies ei heti ehdottelisikaan uusia treffejä. Viesti voi olla vain ystävällinen kiitos illasta ja hyvää yötä -toivotus, mutta se on kuitenkin merkki siitä, että deittisi haluaa pitää keskustelua yllä.

Treffit ovat hieman epätavalliset

Kävittekö perinteisesti syömässä ja leffassa? Tunnelma oli hieman vaivaantunut ja juttu ei luistanut? Auts. Jos treffit noudattavat kliseistä kaavaa, saattaa olla, ettei toisesta tapaamisesta kannata haaveilla. Aidosti kiinnostunut mies yrittää pitkittää treffejä esimerkiksi kysymällä haluaisitko tulla vielä pienelle kävelylle. Jos mies pyytää sinua liittymään seuraansa, kun hänen täytyy vielä hoitaa muutama asia, käydä ruokakaupassa tai piipahtaa työpaikallaan, saatat erehtyä olettamaan, että treffit ovat ohi. Tosiasiassa deittisi haluaa ottaa sinut mukaan arkisiin juttuihinsa tutustuakseen sinuun paremmin.

Tulkinnanvaraa on toki myös naisten treffikäyttäytymisessä, sillä monet naisten sanattomista vihjeistä voivat olla hämmentäviä… Huomio miehet! Nämä merkit paljastavat, että nainen haluaa tavata sinut uudestaan:

Hän kysyy sinulta kysymyksiä

Kiinnostunut nainen haluaa tietää kaiken deittikumppanistaan. Niinpä hän kyselee harrastuksistasi, työstäsi ja perheestäsi. Jotkut miehet saattavat pitää käytöstä tunkeilevana, mutta mietipä omaa käytöstäsi? Jos istut tuppisuuna, saatat antaa vaikutelman, että näännyt tylsyyteen. Deittikumppanisi yrittää pitää keskustelua käynnissä tehdäkseen sinuun positiivisen vaikutuksen.

Hän flirttailee

Nainen haluaa tietää, pidätkö häntä kiinnostavana. Tarkkaile treffikumppanisi elekieltä. Hipelöikö hän hiuksiaan, nuolaiseeko hän huuliaan tai silittääkö hän käsivarttasi? Eleillään flirttaileva nainen on selvästi kiinnostunut. Jos treffikumppanisi ei voi pitää näppejään irti sinusta, hän yrittää selvittää, pidätkö sinäkin häntä vastustamattomana.

Hän katsoo sinua silmiin

Mitä kauemmin nainen pitää yllä katsekontaktia, sitä kiinnostuneempi hän. Ujo deittikumppani ei ehkä loista keskustelussa mutta viestittää kiinnostuksesta silmillään. Jos nainen ei edes huomaa ohi kävelevää komeaa tarjoilijaa, tai kenkäkaupan ale-ikkunaa, tiedät, että olet saanut hänen jakamattoman huomionsa.

Lähteet: Marie Claire, Askmen

Lue myös:

Miten toimia ensitreffeillä? Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman terapeuttien vinkit!

Keski-ikäiset sinkut – Näin löydät elämäsi treffit Tinderissä

Näin tunnistat varatun miehen deittimarkkinoilla

X