Jenni Alexandrova
Jenni Alexandrova on uudessa elämänvaiheessa.
Julkkikset

Avopuolisostaan eronnut Jenni Alexandrova muutti uuteen kotiin: ”Elämäni on nyt monin tavoin uuteen totuttelua”

Avopuolisostaan Jussi Heikelästä eronnut Jenni Alexandrova muutti uuteen kotiin poikansa kanssa. – Löysimme ihanan asunnon, jossa aloittelemme uutta arkea, Jenni kertoo.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: OM-arkisto

Syksy on edustanut radiojuontaja Jenni Alexandrovalle uuden alkua. Jenni erosi hiljattain avopuolisostaan Jussi Heikelästä ja totuttelee nyt uudenlaiseen elämänvaiheeseen kaksin poikansa kanssa.

– Elämäni on nyt monin tavoin uuteen totuttelua. Ero on tapahtunut, ja minä ja poikani olemme muuttaneet uuteen kotiin. Löysimme ihanan asunnon, jossa aloittelemme uutta arkea. Elämänmuutos on totta kai iso ja jännittävä asia, mutta olen hyvällä fiiliksellä. Aika on nyt paras kaverini, Jenni kertoo omaa nimeään kantavan laukkumalliston julkaisujuhlissa Helsingissä.

Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä

Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä erosivat hiljattain.

Pitkäaikainen unelma kävi toteen

Oman laukkumalliston julkaiseminen merkitsee Jennille pitkäaikaisen unelman toteutumista.

– Oloni on tosi onnellinen. Mallisto on osoitus siitä, että unelmat ja haaveet voivat käydä toteen, kun vain rohkenee avata suunsa. Reilu vuosi sitten mietin, uskaltaisinkohan ottaa yrityksen naisiin yhteyttä. Kun he sitten halusivat tavata minut, repäisin poikani kouluvihkosta sivun, ja piirsin siihen kuulakärkikynällä suunnitelmani. Mietin, että heille ei varmaan usein esitellä mallistoa sillä tavalla, Jenni nauroi.

Lue myös:

Eron jälkeen omaan kotiin muuttanut Satu Aarnio: ”Olen nyt siellä, minne kuulunkin”

Kirjailija Sirpa Kähkönen pitkän liiton ja eron jälkeen: ”En ole koskaan ollut niin itsevarma kuin nyt”

Etä-äiti Helka Belt on Annan uusi bloggaaja – blogin painopiste siirtyy etä-äitiydestä laajemmin eroteemoihin: ”Uskallan puhua aiheista, joista kaikki eivät”

X