Erika Vikman ja Danny nauttivat muun muassa yhdessä matkustelemisesta.
Julkkikset

Dannyn kanssa seurusteleva Erika Vikman kertoo lapsihaaveistaan Kotiliesi-lehdessä: ”Puhumattakin tiedämme, että lapsi ei ole meidän suhteemme asia”

Laulaja Erika Vikman haluaa tulevaisuudessa lapsen, mutta ei 50 vuotta vanhemman miesystävänsä Dannyn kanssa, kertoo uusin Kotiliesi-lehti.
Teksti: Anna.fi Kuvat: OM-arkisto

Laulaja Erika Vikman, 25, ja viihdetaitelija Danny eli Ilkka Lipsanen, 75, ovat seurustelleet jo pidemmän aikaa. Suhde on edennyt jo sille tasolle, että Erika on muuttanut Danny luokse Kirkkonummelle.

Koska pariskunnalla on ikäeroa 50 vuotta, on tavoissakin ollut hieman soviteltavaa.

”Elämänhallintani oli vähän hukassa. Nyt asuessani toisen kanssa haluan kunnioittaa häntä ja yritän olla yhtä järjestelmällinen puuhissani kuin kumppanini. Olen huomannut, että itsekkyyteni on karsiutunut. Asioissa täytyy tulla toista vastaan”, Erika kuvailee tuoreessa Kotiliesi-lehdessä.

Toiveissa yksi lapsi, mutta ei Dannyn kanssa

Erika kertoo Kotiliesi-lehdessä panostavansa tällä hetkellä täysillä uraansa. Hänellä on haaveena tehdä läpimurtohittinsä ennen 27-vuotissyntymäpäiviään.

Uran lisäksi Erika kertoo haaveilevansa myös omasta perheestä – mutta ei Dannyn kanssa.

”Seuraavat kymmenen vuotta tahdon keskittyä uraani, mutta joskus myöhemmin haluaisin hankkia ehkä yhden lapsen. Olen ajatukselle avoin, vaikka asia ei ole juuri nyt ajankohtainen”, Erika toteaa lehdessä.

Hän kertoo pariskunnan olevan samoilla linjoilla asiasta.

”Puhumattakin tiedämme, että lapsi ei ole meidän suhteemme asia, eikä se olisi oikein tässä suhteessa. Lapset vaativat paljon työtä, ja siinä elämäntilanteessa toivoisin, että rinnallani olisi joku, joka voisi jakaa homman kanssani tasaisesti. Danny on asiasta samaa mieltä.”

Tulevaisuuteen Erika kertoo suhtautuvansa luottavaisesti.

”Minulla on koko elämä aikaa tehdä vaikka mitä. Luulen, että elämääni tulee paljon erilaisia vaiheita erilaisten ihmisten kanssa.”

Lue lisää uusimmasta Kotiliesi-lehdestä!

X