Julkkikset

Jouni Hynynen kutsui Mari-vaimonsa Vain elämää -jaksoon: ”Mitä ajan tässä takaa on, että minä rakastan sinua”

Jouni Hynynen esittää Vain elämää -ohjelmassa kappaleen puolisolleen Marille. Hän tekee jaksossa myös paljastuksia heidän avioliitostaan.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Petri Aho / Nelonen Media,

Jouni Hynynen esittää Vain elämää -ohjelmassa kappaleen puolisolleen Marille. Hän tekee jaksossa myös paljastuksia heidän avioliitostaan.

Tämän viikon perjantaina esitettävässä Vain elämää -ohjelman jaksossa vietetään Rakkaiden päivää, Nelosen tiedotteessa kerrotaan. Jokainen artisti on saanut tuoda Vain elämää -pöydän ääreen itselleen rakkaan henkilön, jolle on tarkoitus esittää kappale.

Jouni Hynysen vieraana nähdään puoliso Mari Hynynen (o.s. Perankoski). Jouni ja Mari ovat olleet yhdessä vuodesta 2012 asti, ja he menivät naimisiin syksyllä 2016.

Jouni kuvailee jaksossa heidän avioliittoaan ja luonteidensa eroavaisuuksia. Hän sanoo Marin olevan vilkas ja räjähtelevä, kun taas Jouni itse on omasta mielestään rauhallinen karjalainen.

Mari kuitenkin korjaa miestään.

”Rauhallinen ja räjähtelevä”, hän kuvailee Jounia.

”Niin, siinä vaiheessa, kun painetaan oikeita nappuloita. Sinä valitettavasti osaat sen homman. Tai no, on se ihan maukastakin”, Jouni jatkaa.

Lue myös: Jouni Hynysen tyylikäs muodonmuutos – uusi look tuo mieleen Kari Kanalan

Jouni Hynysen julkinen rakkaudentunnustus

Jouni toteaa jaksossa, ettei hän ole paras puhemies, mutta hän tekee kuitenkin kauniin rakkaudentunnustuksen puolisolleen.

”Riitamme ovat tulisia, mutta onneksi myös sovintomme ovat. Se, mitä ajan tässä takaa on, että minä rakastan sinua, ja haluaisin elää loppuelämäni kanssasi. Olet opettanut minulle hirveästi kaikkea sitä, mitä en ennen ymmärtänyt olevankaan”, Jouni kertoo.

Jounin esittämän kappaleen jälkeen mies palaa takaisin pöydän ääreen, ja pariskunta jää tuijottamaan toisiaan.

”Osaat kyllä painella nappuloitani niin hyvässä kuin huonossa. Kyllä minä tuonne sinun mieleesi ja silmiisi uppoudun”, Mari sanoo.

Vain elämää -kaudella Jouni on ehtinyt jo yllättää isolla muodonmuutoksella, jossa rokkarin kuontalo laitettiin aivan uuteen uskoon. Kommenteissa moni ihastui uudistettuun lookiin saman tien.

X