Julkkikset

Kävelemisen uudestaan opetellut Pekka Hyysalo juoksi puolimaratonin – juoksua kiritti Michael Monroe

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo joutui muutama vuosi sitten opettelemaan kävelyn uudestaan. Viime viikonloppuna hän juoksi puolimaratonin. ”Tein juuri jotain sellaista, mitä moni ei uskonut minun pystyvän tekemään”, Pekka kirjoitti Instagramissa. FightBack -juoksutapahtumaan osallistui myös muusikko Michael Monroe.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Otavamedia

Pekka Hyysalon perustama FightBack-brändi auttaa päävamman saaneita.

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo joutui muutama vuosi sitten opettelemaan kävelyn uudestaan. Viime viikonloppuna hän juoksi puolimaratonin. "Tein juuri jotain sellaista, mitä moni ei uskonut minun pystyvän tekemään", Pekka kirjoitti Instagramissa. FightBack -juoksutapahtumaan osallistui myös muusikko Michael Monroe.

Vakavasta aivovammasta toipuva freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo, 28, juoksi lauantaina puolimaratonin FightBack Run -hyväntekeväisyystapahtumassa.

Kyseessä oli miehen ensimmäinen puolimaraton vuonna 2010 tapahtuneen lasketteluonnettomuuden jälkeen. Pekka joutui onnettomuuden vuoksi muun muassa opettelemaan uudestaan kävelemään.

Pekka julkaisi tapahtumasta Instagram-tilillään hauskan kuvan, joka paljasti, että häntä kiritti maratonilla muusikko Michael Monroe, 56.

”Tein juuri jotain sellaista, mitä moni ei uskonut minun pystyvän tekemään. Juoksin puolimaratonin! Tämä kuva on sateiselta jokivarrelta 7 kilometrin jälkeen, jolloin löysin märän ja sotkuisen Michael Monroen. Tällaista kuvaa hänestä et tule enää koskaan näkemään”, Pekka kirjoittaa kuvatekstissä.

Positiivinen asenne yhdistää Pekkaa ja Michaelia

Michael Monroen rinnassa ei näkynyt osallistujanumeroa, mutta hengessä hän oli silminnähden mukana. Michael julkaisi myös yhteiskuvan Pekan kanssa omalla Instagram-tilillään.

”Pekka on osoitus positiivisuuden voimasta! Samoin sä Michael Monroe. Harva jäbä tuossa iässä tykittää spagaateja tuommoisella energialla”, Micahelin kuvaa kommentoitiin Instagramissa.

View this post on Instagram

@fightbackpekka

A post shared by Michael Monroe (@michaelmonroeofficial) on

X