Julkkikset

Kirsi Aaltola ihmetteli, miten Mika Aaltola oli tutustuessa vielä vapaa: ”Syy oli looginen”

Kun Mika Aaltola ja vaimo Kirsi Aaltola kohtasivat, Mika oli heti varma tunteistaan. – Kun on löytänyt helmen, ei sitä halua menettää, hän sanoo. Kirsi epäröi ensin, vaikka kemia oli vahva.

Teksti:
Sanna Wirtavuori
Kuvat:
Sampo Korhonen, Aaltoloiden Kotialbumi

Kirsi ja Mika Aaltola ovat olleet naimisissa kolmisen vuotta.

Kun Mika Aaltola ja vaimo Kirsi Aaltola kohtasivat, Mika oli heti varma tunteistaan. – Kun on löytänyt helmen, ei sitä halua menettää, hän sanoo. Kirsi epäröi ensin, vaikka kemia oli vahva.

Kirsi Aaltola, 36: ”Tiesin nopeasti, että hän on tuleva aviomieheni”

”Rakastumisessa on mielestäni kyse siitä, että tuntee itsensä hyväksi, varmaksi ja kauniiksi toisen seurassa.

Olen kasvatustieteilijä ja kiinnostunut ihmisistä sekä sosiaalisista suhteista. Olen myös harrastanut määrätietoisesti kilpaurheilua, ja siinä sekä valmennuksessa tarvitaan psykologista silmää, joten olen kehittynyt melko hyväksi lukemaan ihmisten tunteita.

Kun tapasin Mikan työkonferenssissa Santahaminassa vuonna 2017, tiesin hänet nimeltä ja arvostin hänen asiantuntemustaan. Sen jälkeen hän ehdotti minulle kaveruutta Facebookissa, mutta vastasin siihen, että emmehän me tunne toisiamme.

Hän viestitti, että meidän työkenttämme ovat aika lähellä toisiaan, joten voisimme tavata työn merkeissä.

Treffeillä ajattelin heti, että voi vitsi, ei tämä ole mikään työpalaveri. Kemia oli poikkeuksellisen vahva, emmekä me paljon töistä puhuneet.

Mika ja Kirsi Aaltolan hääkuva
Kirsi ja Mika Aaltolan häitä juhlittiin melko tasan kolme vuotta sitten. Makuuhuoneen seinällä on kuvakooste syyskuisen hääpäivän ihanista hetkistä.

”Mikan elämä ei ole mennyt perusmallin mukaan”

Kun tapasimme, minulla oli takana muutama pitkä parisuhde, mutta tuolloin asuin yksin. Ihastuin Mikan rauhallisuuteen ja levollisuuteen. Hänen seurassaan oli hyvä olla, luotin häneen heti. Hänestä huokuu lämmintä karismaa, ja tunsin oloni jo ensimmäisenä yhteisenä iltana kotoisaksi.

Hiukan tietysti mietin, että kuinka ihmeessä noin fiksu ja mukava, lähes viisikymppinen mies voi olla vapaa.

Syy sinkkuuteen oli looginen. Mika on aivan erityinen ihminen, eikä hänen elämänsä todellakaan ole mennyt perusmallin mukaan. Hän on tutkija henkeen ja vereen ja suhtautuu niin intohimoisesti työhönsä, että kiinnostavat projektit ovat vieneet mennessään.

Side tuntui alusta asti vahvalta, ja tiesin nopeasti, että hän on tuleva aviomieheni.

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Kirjaudu

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Anna tästä.

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

X