Julkkikset

Laulaja Ellinoora sai Vain elämää -kollegoiltaan lisää itsevarmuutta keikoilleen: ”Nyt olen ehkä osannut vähän nauttiakin”

Vain elämää -ohjelma lujitti laulaja-lauluntekijä Ellinooran uskoa itseensä. – Minulle tuli sellainen olo, että olen paikkani ohjelmassa ansainnut. Se oli iso juttu.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Nelonen Media

Ellinoora on yksi Vain elämää -ohjelman 9. kauden artisteista.

Vain elämää -ohjelma lujitti laulaja-lauluntekijä Ellinooran uskoa itseensä. – Minulle tuli sellainen olo, että olen paikkani ohjelmassa ansainnut. Se oli iso juttu.

Laulaja-lauluntekijä Ellinoora, 24, sai Vain elämää -ohjelmasta paljon irti. Yhden levyn julkaissut nuori nainen kokee, että hänen, Evelinan, Lauri Ylösen, Tuure Kilpeläisen, Anne Mattilan, Pyhimyksen ja Pepe Willbergin ryhmädynamiikka oli vertaansa vailla.

– Vain elämää oli minulle paljon enemmän kuin viihdeohjelma. Kollegani arvostivat ja loivat hyvää, kannustavaa ilmapiiriä. Minulle tuli sellainen olo, että olen paikkani ohjelmassa ansainnut. Se oli iso juttu, Ellinoora kertoo.

Ellinooralla ei ollut ennakkoasennetta

Ohjelmassa Ellinoora tutustui innolla ja ilman ennakkoasenteita muihin ohjelman osallistujiin.

– Minulla ei ollut mitään ennakkoasenteita ketään ohjelmaan osallistuneita kohtaan. Mietin, että ihmiset ihmisinä ja artistit artisteina.

Ellinoora toivoo, että katsojatkin osaisivat katsoa sarjaa samalla tapaa avoimin mielin.

Vain elämää
9. kauden Vain elämää -artistit ovat Evelina, Lauri Ylönen, Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Anne Mattila, Pyhimys ja Pepe Willberg

Hirvensalmelta kotiin viemiseksi kosolti itseluottamusta

Ellinoora tunnustaa olevansa kova stressaaja. Vain elämää -ohjelman kuvaukset ja kollegoiden kannustus antoivat hänelle kuitenkin paljon itsevarmuutta, jonka myötä myös stressaaminen esimerkiksi ennen keikkoja ja keikoilla on vähentynyt. Ellinooran bändi huomasi solistinsa kohentuneen itsevarmuuden jo kesän keikoilla.

– Bändini sanoi minulle, että olen ollut paljon rentoutuneempi ja itsevarmempi kuin aikaisemmin. Nyt olen ehkä osannut vähän nauttiakin. Se on aika merkittävä tekijä tässä hommassa, Ellinoora sanoo.

Vaikka Ellinooran itsevarmuus on kasvanut, ohjelman esittäminen koko kansalle jännittää. Pelkoa ihmisten reaktioista Ellinoora ei kuitenkaan tunne.

– Asioita ei voi miettiä vain pelon kautta. En tekisi tätä hommaa, jos pelkäisin koko ajan. Aika täällä maapallolla on lyhyt siihen, että miettii koko ajan, mitä muut sanovat. Varmasti ne, jotka ovat kuunnelleet minua, saavat uutta infoa. Ne, jotka eivät ole ikinä kuunnelleet tuotantoani, oppivat todella paljon uutta. Olen ihan hyvä tyyppi ja teen omaa juttuani. Luotan omiin versioihini. Olen ollut ohjelmassa sellainen kuin olen.

Vain elämää perjantaisin Nelosella klo 20.

X