Julkkikset

Laulaja Kasmir ryhtyi tiukalle treenikuurille: ”En ole ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa”

Viisi päivää viikossa salilla kuntoileva Kasmir myöntää, että mikäli treenaaminen olisi vain hänestä itsestään kiinni, mitään ei tapahtuisi. ”Täytyy sanoa, että personal trainerin palkkaaminen on yksi parhaimpia päätöksiäni tähän mennessä.”

Teksti:
Virpi Valtonen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Viisi päivää viikossa salilla kuntoileva Kasmir myöntää, että mikäli treenaaminen olisi vain hänestä itsestään kiinni, mitään ei tapahtuisi. "Täytyy sanoa, että personal trainerin palkkaaminen on yksi parhaimpia päätöksiäni tähän mennessä."

Vadelmavene-hitillään kaikkien tietoisuuteen singahtanut laulajatähti Kasmir eli Thomas Kirjonen esiintyi maanantaina helsinkiläisravintola Farangissa Suomen World Visionin Farang for Sri Lanka –hyväntekeväisyysillallisella.

Kasmir tunnusti olevansa Tomi Björckin ravintoloiden kanta-asiakas, mutta herkutelleensa viime aikoina vähemmän kuin aiemmin.

– Käyn tällä hetkellä aika paljon salilla ja koitan treenata kovaa, sillä ensi vuodelle on tulossa mielenkiintoisia juttuja, joista en voi valitettavasti vielä kertoa, Kasmir paljasti Annalle.

kasmir
Kasmir julkaisee alkuvuodesta uuden levyn. ”Ehdottamani nimi oli managerini mielestä huono idea. Se ei ole lapsuudenkotini tarkka osoite, mutta sen kadun nimi jossa olen lapsuuteni viettänyt.”

– Minulla tulee ensi vuoden maaliskuussa 32 ikävuotta täyteen. Näin aikuisiällä suurimman osan ajasta en ole ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa. Tämän vuoden alussa tuli semmoinen fiilis, että nyt laitetaan ukko kuntoon. Buukkasin personal trainerin, ja olen käynyt hänen kanssaan salilla.

Kasmir kertoo yllättyneensä siitä, kuinka hauskaa treenaaminen on.

– Ajattelin, että en koskaan tulisi innostumaan salilla käymisestä, mutta se on ihan erilaista kun treenaa ammattilaisen kanssa. Vaikka olen taiteilija ja teen musiikkia, niin olen mieleltäni täysi duunari, joka tarvitsee pomon jolle olla vastuussa ja velvollinen. Olen suurimman osan elämästäni tehnyt jollekin hommia ja olen neuroottinen aikataulujen noudattaja silloin kun olen jollain hommissa, hän kertoo.

”Tarvitsen tyypin, jolle olen tilivelvollinen”

Jos personal trainer ei valvoisi Kasmiria, saattaisi hän ottaa treenaamisen löysemmin.

– Jos olisin salilla käynnistä vastuussa vain itselleni, niin tulisi laiskoteltua ja skippailtua treenejä. Mutta pt:n kanssa on muodostunut suhde, enkä uskalla skipata mitään. Se on mun pomo, me tehdään mitä se sanoo, ja tuloksia syntyy. Jos treenaaminen olisi vain musta kiinni, niin mitään ei tulisi tapahtumaan, myönnän sen. Tarvitsen sellaisen tyypin, jolle olen tilivelvollinen.

Kasmirilla on treenaamisesta vain kaksi lepopäivää viikossa.

– Treenaan viisi kertaa viikossa ihan täysillä. Safkaohjelmaa pitäisi vielä noudattaa vähän tarkemmin, mutta näissä hommissa se on vähän haastavaa, kun on keikkoja. Mutta jos lipsun ruokavaliosta, pakotan itseni lenkille tai jotain. Täytyy sanoa, että personal trainerin palkkaaminen on yksi parhaimpia päätöksiäni tähän mennessä. Se on antanut virtaa arjessa. Ei se mitään bullshittiä ole, että urheilusta saa virtaa.”

Lue myös:

Bull Mentula: Tämän saavutat jo kuukauden treenillä

Peppu, reidet ja vatsa kuntoo! Tehokas 3 liikkeen kotitreeni

Näin opit pitämään juoksemisesta – Juoksuvalmentajan 12 vinkkiä

Muuta kävely tehotreeniksi – Personal trainerin ohjeet

X