Julkkikset

Minttu ja Kimi Räikkönen odottavat kolmatta lastaan saapuvaksi alkukesästä: ”Kun pienokainen syntyy, olemme molemmat etupäässä kotona”

F1-legenda Kimi Räikkösen ja hänen aviovaimonsa Minttu Räikkösen kolmas lapsi syntyy alkukesällä. Esikoispoika Robin ja tytär Rianna odottavat pikkusisarta jo innolla, kuten myös tietysti vanhemmat itse.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
OM-arkist

Minttu Räikkönen odottaa jo innolla kolmannen lapsensa tapaamista.

F1-legenda Kimi Räikkösen ja hänen aviovaimonsa Minttu Räikkösen kolmas lapsi syntyy alkukesällä. Esikoispoika Robin ja tytär Rianna odottavat pikkusisarta jo innolla, kuten myös tietysti vanhemmat itse.

Kolmatta lastaan odottava ja Nescafén brändilähettiläänä toimiva Minttu Räikkönen piipahti Suomessa kertomassa kuulumisiaan niin työ- kuin perhe-elämästään.

Hotelli Mestarissa järjestetyssä Mintun ja Nescafén tilaisuudessa Minttu paljasti tyttövauvan syntyvän alkukesästä.

Räikköset ilmoittivat ilouutisesta ensimmäisenä Instagramissa.

Mintun ja F1-maailmanmestari Kimi Räikkösen esikoispoika Robin ja tytär Rianna odottavat pikkusisarta jo innolla, kuten myös tietysti vanhemmat itse. 

– Rianna tulee nyt ensimmäistä kertaa isosiskoksi, Minttu kertoi ja totesi Robinille isosisareksi tulon olevan jo tuttu juttu.

Sveitsissä asuvat Räikköset saattelevat elokuussa koulutielle myös Riannan, joka aloittaa samassa koulussa kuin Robin.

– He ovat sitten samassa koulussa, joten se helpottaa kuskaamista ainakin. Kun pienokainen syntyy, me olemme molemmat Kimin kanssa etupäässä kotona, kun nyt sellaista jokapäiväistä tarvetta olla muualla ei ole. 

F1-uran lopettanut Kimi on tehnyt osaltaan paluun Nascar-autojen pariin. Se haave oli Kimillä ollut Mintun mukaan jo pitkään. 

– Hän on ajanut jo joskus kauan sitten yhden kisan, ja viime kesänä hän ajoi yhden. Nämä ovat vain yksittäisiä kisoja, että ei mitään sen sitovampaa, Minttu totesi. 

Minttu on tehnyt jo pitkään yhteistyötä eri brändien kanssa. Yhteistyöt jatkuvat, mutta vauva edellä.

Suomessa Räikköset käyvät todennäköisesti tulevan kesän aikana, kunhan vauva-arki on lutviutunut paikoilleen. Jännitystä Minttu ei enää kolmannen kohdalla juuri pode. 

– Enemmän odotan innolla, millainen tyyppi sieltä tulee ja miten kaikki lähtee käyntiin.

Pikku käsiäkin vauva-arjessa Mintulla on nyt apuna. 

– On pikku käsiä ja sitten yhdet vähän isommatkin kädet. On tosi kiva, että en ole ihan niin yksin vauvan kanssa, kertoi Minttu, joka nähdään myös Muodin huipulle -ohjelman Nescafé-erikoisjaksossa. 

X