Ruokajutut

Tämä erityinen mieltymys yhdisti Minttua ja Kimi Räikköstä suhteen alusta asti – katso resepti ja nautiskele kuin Räikköset

Minttu ja Kimi Räikkönen ovat jakaneet samat kahvimieltymykset alusta asti. – Se oli yksi asia muiden joukossa, joka oli kiva huomata, Minttu sanoo.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Mvphotos, Sutton Motorsport Images

Kimi Räikkönen haluaa olla Mintulle rehellinen ja uskollinen.

Minttu ja Kimi Räikkönen ovat jakaneet samat kahvimieltymykset alusta asti. – Se oli yksi asia muiden joukossa, joka oli kiva huomata, Minttu sanoo.

Tapasimme F1-kuski Kimi Räikkösen vaimon Minttu Räikkösen Nescafén tilaisuudessa, jossa ilmoitettiin, että hän on kahvibrändin uusi brändilähettiläs. Minttu paljasti tilaisuudessa Annalle, että hän ja Kimi nauttivat kahvinsa tismalleen samanlaisina.

– Juon kahvin samalla tavalla kuin aviomieheni. Hän juo kahvinsa tismalleen samanlaisena kuin minäkin. Meillä on sama resepti, Minttu kertoo.

Näin on ollut suhteen alusta asti.

– Se oli yksi asia muiden joukossa, joka oli kiva huomata. Helpottaa, kun voi juoda toisen kupista, Minttu sanoo.

Iltapäivällä kahvitellaan yhdessä

Koska Minttu ja Kimi heräävät yleensä eri aikaan, aamukahvit nautitaan useimmiten erikseen. Iltapäivällä Minttu ja Kimi kahvittelevat kuitenkin usein yhdessä.

– Keitämme molemmat toisillemme kahvia. Onhan se rakkauden teko – pieni teko, jota tehdessä ajattelee toista, Minttu sanoo.

Pikakahvia niin itselle kuin vieraillekin

Minttu ja Kimi vannovat pikakahvin nimeen. Suodatinkahvi on saanut väistyä kokonaan pikakahvin tieltä.

Minttu tietää, että monilla on ennakkoluuloja pikakahvin maistuvuutta kohtaan.

– Kannattaa heittää ennakkoluulot nurkkaan ja kokeilla. Maku puhukoon puolestaan. Minäkin olen monta tuttua ja ystävää käännyttänyt suodatinkahvista, Minttu julistaa.

Lue myösMinttu Räikkösen vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – näistä 4 asiasta hän ei luovu

X