Julkkikset

Roope Salminen ja Sara Sieppi ovat eronneet: ”Lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu”

Sara Sieppi paljasti blogissaan, että hän ja Roope Salminen ovat eronneet. Syynä eroon olivat erilaiset elämänarvot.
17.9.2018 Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: Otavamedia

Muusikko ja juontaja Roope Salminen, 28, ja ex-missi Sara Sieppi, 27, ovat eronneet. Pariskunta ehti seurustella kolmen vuoden ajan.

Sara Sieppi avautuu erosta blogissaan:

Kun kolme vuotta sitten minut ylipuhuttiin treffeille, en osannut edes kuvitella, millainen seikkailu mun elämässä sen illan jälkeen alkaa. Se oli opettava ja tunteikas. Nyt se matka on tullut päätökseensä”, Sara kirjoittaa.

Erilaiset arvot erottivat

Sara kertoo, että hänen olonsa on haikea ja surullinen, mutta ero oli ainoa ainoa vaihtoehto.

Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää.

Sara ei kerro blogissaan tarkemmin, millaisista arvoista hänellä ja Roopella oli ollut erilainen näkemys.

Roope Salminen puhui toukokuussa Annan haastattelussa siitä, että rakkaus voi olla vaikeaa.

– Parisuhteen alkuhuumassa on aina kivaa, mutta sen jälkeen on tehtävä töitä, jos haluaa suhteen pysyvän kasassa. Ihmisen on pakko oppia tekemään kompromisseja toisen kanssa eläessään, Roope sanoi.

”Joskus on vain pakko luovuttaa”

Sara kertoo olevansa kiitollinen parisuhteestaan ja yhteisistä vuosista Roopen kanssa. Hän sanoi vuonna 2016 Anna-lehden haastattelussa, ettei ole koskaan seurustellut yhtä huomioivan miehen kanssa kuin Roopen. Lisäksi Sara paljasti, että heidän suhteensa eteni alussa vauhdilla.

– Muutamien tapaamiskertojen jälkeen olin korviani myöten ihastunut häneen ja huomasin, että Roopelle pystyn puhumaan avoimesti kaikesta. Olimme jo alkumetreillä yhdessä päiväkausia yhteen menoon. Roope muutti käytännössä saman tien luokseni, Sara kertoi.

Vaikka parisuhde on nyt tullut päätökseen, Sara ei blogitekstinsä perusteella tunnu kantavan Roopelle kaunaa.

Opin itsestäni, elämästä, omista vahvuuksistani ja heikkouksistani todella paljon. Opin ennen kaikkea rakastamaan. Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu.