”Salainen talenttini on piin likiarvon luetteleminen”, Heikki Paasonen kertoo.
Julkkikset

Talent Suomi -juontaja Heikki Paasonen paljastaa ohjelman kuvauksista: ”David Hasselhoff käyttäytyi maailmantähden tavoin”

Talent Suomi -ohjelmassa tähtituomarina vieraileva David Hasselhoff antoi koko kuvausryhmän odotuttaa itseään. Mutta Heikki Paasonen arvostaa silti miehen asennetta. Lue, miksi.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Juontaja Heikki Paasonen lähti mukaan Talent Suomi -ohjelmaan erityisesti sen tähtituomareiden vuoksi.

Tuomareina nähdään suomalaislaulajat Sara Forsberg ja Jari Sillanpää sekä koomikko Sami Hedberg ja vierailevana tähtituomarina Ritari Ässänä tunnetuksi tullut amerikkalaisnäyttelijä David Hasselhoff.

– Davidin tapaaminen jännitti. En ollut tavannut häntä aikaisemmin. David oli mielenkiintoinen tuttavuus: huipputyyppi ja superammattilainen – showmies viimeisen päälle. Semmoinen Amerikan Danny, hyvällä tavalla, Paasonen kehuu nuoruuden idoliaan.

David Hasselhoff opetti Heikille ja muille ohjelman tekijöille sitä, mitä hän on itse joutunut pitkällä urallaan oppimaan.

– David suhtautui nöyrästi tekemiseen. Hän puhui meillekin siitä, että niistä hetkistä kannattaa nauttia, kun tätä työtä saa tehdä, sillä joskus puhelin lakkaa soimasta. Hänellä puhelin ei soinut kahteenkymmeneen vuoteen.

Nyt, kun David Hasselhoffilla riittää töitä, mies tietää arvonsa – ja joskus myös käyttäytyy maailmantähden tavoin.

– Kun häntä väsytti, niin sitten 50 ihmistä tuotannossa pyöritteli peukaloitaan, että jaahas, odotetaan, ettei Davidia enää väsytä. Niin ne isot pojat voivat joskus tehdä, Heikki toteaa, mutta kertoo arvostavansa miehen asennetta:

– David tuli piskuiseen maahan tekemään ohjelmaa minirahalla verrattuna America’s Got Talentiin ja Britain’s Got Talentiin, joissa hän myös on ollut mukana. Ja oli niin pro, ettei antanut sen näkyä omassa toiminnassaan. David myös ymmärsi sen, että kisa ei voi olla Suomessa ihan samantasoinen kuin vaikkapa Amerikassa.

Talent Suomi, Nelonen su klo 20.

Lue myös:

Hollywoodissa uraa luova Sara Forsberg: ”Poikaystäväni Hooman tasapainottaa kreisiyttäni”

X