Ihmiset ja suhteet

Katariina Kaitue iloitsee toisesta lapsenlapsesta – kannustaa nuoria: ”Nostan kaikille hattua, joilla on uskallusta lähteä siihen”

Näyttelijä Katariina Kaitueesta tuli alkuvuodesta isoäiti toiselle lapsenlapselle.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Katariina Kaitue Mansikkapaikka -esityksen ensi-illassa.

Näyttelijä Katariina Kaitueesta tuli alkuvuodesta isoäiti toiselle lapsenlapselle.

Näyttelijä Katariina Kaitueen, 57, alkuvuosi alkoi onnellisesti kun hänelle syntyi toinen lapsenlapsi. 

– Nyt on sitten pieni Robin suvussa. Lapsenlapsethan ovat aivan ihania. Maailman ihmeistä suurimpia! Etenkin tänä aikana nostan kaikille nuorille hattua, joilla on uskallusta lähteä siihen. Uudet sukupolvet tuovat toivoa, Katariina kertoi Sofi Oksasen kirjoittaman Mansikkapaikka -näytelmän kutsuvierasensi-illassa Suomen Kansallisteatterissa Helsingissä. 

Juontajana Jussi-gaalassa

Töiden osalta Katariina kevättalvi on kulunut myös kiireisenä. 

– Saimme juuri Kurjet -esityksen ensi-iltaan. Se kertoo Krohnin sisaruksista, joista yksi on Aino Kallas, jota saan esittää, Katariina kertoi. 

Jotain ihan uuttakin on Katariinalla lähiaikoina luvassa, sillä hänet nähdään juontajana pian juhlittavassa kotimaisen elokuvan Jussi-gaalassa. 

– Olen siellä juontamassa Jaana Saarisen kanssa. Ihana kunnia! En ole koskaan ollut vastaavanlaisessa tilanteessa, joten saa nähdä mitä siitä tulee. Siellä juhlitaan Jussi-palkintoa, joka täyttää 80 vuotta. Palkitut ja kaikki ehdokkaat ovat kuitenkin ne päätähdet ja me olemme siellä lähinnä emännöimässä iltaa, Katariina kertoi. 

Lue myös: Uutisankkuri Tommy Fräntin rakas Virpi Valtavaara: ”En ole koskaan tuntenut, että minun tulisi täyttää jonkun toisen paikka”

Katariina nähdään juontajana pian juhlittavassa kotimaisen elokuvan Jussi-gaalassa.  © Tiia Ahjotuli / Otavamedia
X