Patologi vahvistaa: turvavyö olisi pelastanut prinsessa Dianan
Prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa elokuussa 1997.
Kuninkaalliset

Turvavyö olisi pelastanut prinsessa Dianan – patologi vahvistaa asian

Prinsessa Diana olisi voinut selvitä hänen kuolemaansa johtaneesta auto-onnettomuudesta murtuneella käsivarrella, Dianalle ruumiinavauksen tehnyt patologi kertoo.
Teksti: Johanna Jantunen Kuvat: MVPhotos

Jos prinsessa Diana olisi kiinnittänyt turvavyönsä 31.8.1997, hän olisi selvinnyt hengissä auto-onnettomuudesta. Tätä mieltä on patologi Richard Shepherd, joka suoritti aikoinaan Dianan ruumiinavauksen.

”Hän olisi saanut mustan silmän tai kenties häneltä olisi murtunut käsivarsi, mutta siinä kaikki. Sen sijaan hän sinkoutui eteenpäin puolentoista elefantin painolla, ja ihmiskehoa ei ole suunniteltu kestämään sellaista voimaa”, Shepherd kertoo Daily Mail -lehden haastattelussa.

Shepherd haluaisi pystyä sanomaan, että onnettomuus olisi vienyt Dianan hengen joka tapauksessa, mutta se ei olisi totta.

”Fakta on se, että jos Dianalla olisi ollut turvavyö, hän olisi päässyt prinssi Williamin ja prinssi Harryn häihin.”

Oliko prinsessa Diana raskaana?

Prinsessa Dianan kuoleman jälkeen hänestä liikkui paljon huhuja. Yksi huhu liittyi siihen, että Diana olisi ollut kuollessaan raskaana.

Ruumiinavauksen tehneeltä Shepherdiltäkin yritettiin udella tietoja prinsessasta.

”En koskaan kerro mitään, mitä ei ole jo mediassa kerrottu. Patologisesti raskaudesta ei ollut todisteita, mutta jotkut naiset sanovat, että he tietävät olevansa raskaana jo hedelmöityksen hetkestä lähtien. Olikohan Diana yksi heistä?”, Shepher sanoo arvoituksellisesti.

Lähde: Daily Mail

X