Ihmiset

Olga Temosen kasvain pienentyi lähes olemattomaksi: ”Nyt pitää sitten vain toivoa, ettei uutta kasva”

Aivosyöpädiagnoosin saaneen näyttelijä-yrittäjä Olga Temosen kasvain pienentyi merkittävästi hoidoissa ulkomailla.

Teksti:
Linda Martikainen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Viime joulukuussa Olga kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänen päästään on löydetty kasvain.

Aivosyöpädiagnoosin saaneen näyttelijä-yrittäjä Olga Temosen kasvain pienentyi merkittävästi hoidoissa ulkomailla.

Viime joulukuussa aivosyöpädiagnoosistaan kertonut näyttelijä Olga Temonen sai ohjaajapuolisonsa Tuukka Temosen kanssa salamavalot räpsymään kun pariskunta saapui kotimaisen elokuva-alan Jussi-gaalan punaiselle matolle Helsingin Kaapelitehtaalla. Vaaleassa peruukissa juhlinut Olga oli käynyt aiemmin hoidoissa ulkomailla ja hänellä olikin kerrottavanaan hyviä uutisia koskien aivokasvaintaan.

– Hyvin voin, koko ajan paremmin. Tuumori on pienentynyt niin paljon, että sitä ei oikeastaan enää ole. Nyt pitää sitten vain toivoa, ettei uutta kasva, Olga kertoi Tuukka vierellään. 

Lue myös: Olga Temosen kotiäitivuosia varjosti pelko unelma-ammatin menettämisestä: ”Vaikeinta oli, kun kollegat kertoivat uusista rooleistaan”

Olga saapui hetki sitten takaisin Suomeen syöpähoidoista ulkomailta. © Tiia Ahjotuli

Monta rautaa tulessa

Elokuvien ja tv-sarjojen lisäksi Olgalla ja Tuukalla on arjessaan monta muutakin rautaa tulessa, sillä he pyörittävät kesäisin myös kotieläinpihaa sekä Olgan omaa ravintolaa Pizzeria Rehtoria ympäri vuoden. Alkuvuodesta Tuukka kyselikin somessa apukäsien perään ja kutsuun vastattiin. 

– Saimme tosi hyvän eläintenhoitajan, kiitos sosiaalisen median ja itse asiassa eilen palkkasimme Juhan, joka tulee huomenna ensimmäiseen vuoroonsa. Katsotaan mitä siitä kuoriutuu. Pizzamestari, Tuukka hymyili. 

Olgan pyörittämässä pizzeriassa on väkeä riittänyt, mutta enemmänkin saisi käydä.

– Talvella se on tietysti vähän hankala paikka, mutta kesäähän me odotamme, että silloin siellä käy taas ihan hirveästi ihmisiä, Tuukka lisäsi.

Jussi-gaalan jälkeen Temosilla oli jo seuraava suunnitelma valmiina.

– Ensi viikolla lähdemme lasten kanssa Italiaan ja sitten alkavat Vareksen kuvaukset. Sitten sitä ollaankin melkein seuraavaksi jo kesässä, Olga tuumasi. 

Lue myös Kotiliesi.fi: Äiti ja tytär ovat sairastaneet yhteensä jo 11 syöpää – katso animaatiosta, miten syöpä periytyy

X