Jenni Ukkonen 26.1.2012

Helsinkiin!

Teksti: Jenni Ukkonen

Jesjes, autoa tässä odottelen hakemaan, suunnaksi eka Heathrow ja sitten Helsinki! Viikon verran vietän nyt sitten Suomessa aikaa, kaikenlaista kivaa on taas tiedossa ja erityisesti rakkaan siskon kanssa olemistaP.s. miten ihanaa on lentää näin aikaisin aamusta… 😀 no ainakin oon perillä hyvissä ajoin!

Kommentit (12)

Heheh :p

Tervetuloa Suomeen! 🙂 Mä voisin lähteä seuraavalla koneella sinne Lontooseen 🙂

Tervetuloa ja Helsinkiin ja turvallista lentoa!:)

Moi!! Mietin tässä, että mites ne sun treffit onpi menneet?Niistä ei ookkaan täällä sen ihmeemmin ollut vaikkakin ilmoituksia niistä että nyt on menoa:DItsekkin tässä pientä sydänkäpystä vailla..Mut hei tervetuloa Helsinkiin!! :)Nauti!

Ihana Jenni!<3 Nähdäänkö me lauantain pippaloissa?:)

Hei, oletko kuullut sellaisesta laihdutuslääkkeestä kuin orlistat sandoz? olen aika kiinnostunut siitä, netistä lukenut pelkästään positiivisia käyttökokemuksia? oletko mitään vastaavia koskaan kokeillut? Nuohan lupailevat että yhdistettynä liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon tehostaa rasvan palamista. mitä mieltä oot tuollaisista?

Oi, kivaa Helsingin reissua! Sielläkin sentäs päsäty miinusasteille! Tääl rollos onneks lauhtunut! -20 astetta ollu alkuviikon, tällä hetkel -13! Jee päässään ulkoileenkin pojan kans. Hehe 😀

Kiitoksia :>

Nähdäääääään<3

No itseasiassa oon kuullut, eräs kaverini on sitä käyttänyt tai käyttää ja ollut ilmeisesti ihan tyytyväinen! En ole kyllä itse toistaiseksi testannut tai mitään vastaavanlaisiakaan 🙂

Kiitos ihana 🙂 Oli ihan mahtavaa tulla lentokentältä ulos kirpeään ilmaan<3

onko tässä poliittinen kannanotto? 😉

Heheh :p

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *