Kilpailut

Muuttumisleikki: Kitin, 42, upea muutos todistaa, että jakku voi olla moderni ja seksikäs vaate

Kiti Sinisalo on käyttänyt jakkua ainoastaan koiranäyttelyissä, sillä hänen mielestään se on tätimäinen vaate. Milla Muurimäki, Kuvat Kristiina Kurronen/otavamedia
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Muuttumisleikkiin päässyt Ähtärissä toimistotyöntekijänä työskentelevä Kiti Sinisalo, 42, tykkää pukeutua tummiin sävyihin. Rokahtavasta ja sporttisesta tyylistä pitävän Kitin vaatekaappi koostuu mustista, violeteista ja tummanvihreistä asuista. Kiti ei pidä tyttömäisestä tyylistä, siksi hän käyttää usein housuja. Juhliin laittautuessaan hän pukeutuu mustaan hameeseen. Jakkuasut ovat hänen mielestään tätimäisiä. Kiti vieroksuu valkoisia ja keltaisia vaatteita, koska sävyt tuntuvat liian kalpeilta.

Hiuksiin luonnollisen vaalea sävy

Kiti ei ole tehnyt mitään hiuksilleen sitten viime vuoden toukokuun. Hänellä on ollut aina pitkät hiukset, emmekä mekään halunneet leikata niitä lyhyiksi, mutta huonojen latvojen lyhennys ja hiusten kevennys kasvojen ympäriltä olivat paikallaan. Hiuksia vaalennettiin niin, että lopputulos on luonnollisen ja pehmeän näköinen. Lämmin ja puuterinen sävy tuo myös kasvojen iholle uudenlaista hehkua.

Bleiseri 299,90 e ja housut 179,90 e, Ril’s. Toppi 16,90 e, Cut & Pret. Nilkkurit 94,95 e, Aldo Ulyssia. Kaulakoru 139 e ja rannekoru 99 e, Tommy Hilfiger.

Tumma meikki korostaa sinisiä silmiä

Kitin omassa arkimeikissä ripsiväri, kajaali ja puuteri toimivat kauniisti. Meikkitaiteilija kuitenkin vinkkasi, että kirkkaansävyinen huulipuna olisi hyvä ja helppo muutos, joka toisi myös lisää heleyttä kokonaisilmeeseen. Tässä meikissä halusimme myös korostaa Kitin kauniita jäänsinisiä silmiä. Tummat sävyt luomilla korostavat silmien omaa sävyä.

Ennen muutosta Kitin vaatekaappi koostui lähinnä mustista, violeteista ja tummanvihreistä asuista.

Jakku voi olla tätimäisen sijaan seksikäs juhla-asu

Kiti on näyttävä, pitkä nainen. Halusimme osoittaa hänelle, ettei jakkuasu ole tätimäinen eikä valkoinen vaate tee kalpean näköiseksi. Leveähköt housut ja hieman laatikkomallinen jakku ovat moderni ja seksikäs juhla-asu korujen ja korkeiden korkojen kanssa. Asua ei kannata jättää vain juhlavaatteeksi, sillä se toimii myös arjessa t-paidan ja tennareiden kanssa. Klassisen ja yksinkertaisen asun juju piilee valkoisessa värissä, joka ei taatusti jää huomaamatta ja antaa kantajalleen raikkaan kokonaisilmeen.

Tyylin aakkoset

A. Jakkupuku ei ole pelkästään ”tätimäinen” bisnesvaate vaan oikein puettuna seksikäs juhla-asu.

B. Ilmaviksi föönatut, luonnollisen näköiset hiukset ovat modernimpi juhlakampaus kuin kiharat.

C. Tummemmat sävyt meikissä korostavat silmien omaa sävyä ja tuovat ne paremmin esiin.

Kitin meikki

Ilkka Ruotsalainen/Lancôme. Meikki pohjustettiin Génifique-naamiolla. Meikkivoide Skin Feels Good, sävy nro 03. Peitevoide Effacernes, sävy nro 03. Poskipuna Cushion Blush Subtil, sävy nro 024. Luomiväri Ombre Hypnôse Stylo, sävy nro 25, ja Hypnôse Palette, sävy nro 108. Rajaustussi Artliner, sävy nro 01. Ripsiväri Monsieur Big Mascara, sävy nro 01. Huultenrajauskynä Le Lip Liner, sävy nro 290. Huulikiilto L’Absolu Gloss Sheer, sävy nro 222.

Kitin hiukset

Mari Bach, Studio Play/L’Oréal Professionnel. Vaalennus L’Oréal Professionnel Blond Studio Platinium -vaalennusaine. Vaalennuksen yhteydessä käytettiin Smartbond-hoitokäsittelyä suojaamaan hiusta. Väri INOA-kestoväri sekä pituuksiin kevytväri Dia Richesse, sävy Huurteinen hunaja. Pesu ja hoito L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer -sampoo ja -hoitoaine. Viimeistely Tecni.art 60’s Babe Rebel Push-Up -vaahtopuuteri ja Serie Expert Volume Inflator -puuterisuihke.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita kuvassa näkyvät kosmetiikkatuotteet. Arvomme yhden palkinnon, jonka arvo on 121,90 e.

1. Yksittäispakattu Lancôme Advanced Génifique Hydrogel Melting Mask -naamio kosteuttaa ja heleyttää ihoa, 13 e.

2. Lancôme Skin Feels Good -meikki- voide kosteuttaa ja korostaa ihon luonnollista hehkua, 36 e.
3. Nestemäinen Lancôme L’Absolu Gloss Sheer -huulipuna kosteuttaa, ja siinä on paljon pigmenttiä, sävy 222, 29,50 e.

4. L’Oréal Professionnel Serie Expert Volume Inflator -puuterisuihke viimeistelee hiukset tuuhean näköisiksi, 19,90 e.

5. L’Oréal Professionnel Tecni.art 60’s Babe Rebel Push-Up -vaahtopuuteri antaa föönatessa jämäkän rakenteen hiuksiin,23,50 e.

 

Sinustako seuraava muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

X