Kauneus

Ellien testissä Mia Höytö Cosmetics

Teksti:
Anna.fi

Mia Höytö Cosmetics on uunituore suomalainen Ecocert-sertifioitu luksusluomukosmetiikkabrändi, jonka takaa löytyy nuori nainen nimeltä Mia Höytö. Lue, miten Mian tuotteet toimivat Ellien testissä.

VALO-silmänympärysvoide (37 €, 15 ml)

Lupaus: Kevyt ja tuoksuton voide, joka suojaa herkkää silmänympärysihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta ja kosteuttaa tehokkaasti. Voide myös laskee turvotusta ja tuo valoa katseelle.

Hanna, 31

Silmänympärysvoiteessa on tämän tuoteryhmän hennoin tuoksu, mikä onkin varmasti hyvä herkkäsilmäisten kannalta. Voide levittyy mukavasti silmänympärysalueelle ja pian imeytynyt ihoon niin, että meikkiä pääsee levittämään saman tien. Minulla ei ole juurikaan ryppyjä tällä alueella, mutta aika tummat silmänaluset minulla kyllä on. Ne eivät ole tästä tuotteesta ainakaan pahentuneet.

Hilppa, 23

Silmänympärysvoide levittyi ja kosteutti hyvin. Voide myös imeytyi nopeasti. Muita tuloksia en kosteutuksen lisäksi huomannut. Toisaalta minulla ei ikäni takia vielä juurikaan ryppyjä tai veltostumista silmien ympärillä juuri ole.

Pinja, 28

Voide on melko paksua, mutta imeytyy silti hyvin silmänympärysihoon. Valo kosteutti tehokkaasti kuivan silmänympärysihoni ja käytinkin sitä sekä yöllä että päivällä meikin alla. Tykkäsin!

Kristiina, 40

Mielestäni on ihan superia, että suomalaisella kosmetiikkafirmalla on ekosertifikaatti. Pakkaukset ovat todella kauniita ja nimetkin sopivat hyvin suomalaiseen alkuperään. Odotukseni testaukselle olivat todella korkealla. Silmänympärysvoide on tämän sarjan ehdoton suosikkini. Voide ravitsee välittömästi ja vaikutus jatkuu koko päivän. Tämä voide on yksi parhaista mihin olen koskaan saanut tutustua, ellei jopa paras!

UNELMA syväkosteuttava voide kasvoille (48 €, 50 ml)

Lupaus: Paksu ja täyteläinen tehokosteuttava voide sopii sekä päivä- että yökäyttöön. Voide sisältää tyrninmarjasiemenöljyä, joka hoitaa ja suojaa ihoa ehkäisemällä solujen hapettumista.  

Hanna, 31

Kosteusvoide tuntuu iholle levitettäessä nimensä mukaan varsin kosteuttavalta. Minun ihoni olisi kuitenkin valitettavasti ainakin näin talvella kaivannut vieläkin enemmän tehoa. Testiaikana kasvojen iho tuntui tavallista kuivemmalta, vaikka voiteen uppoaminen ihoon kestikin tavallisesti käyttämääni voidetta kauemmin. Kukkaistuoksu on miellyttävän hento.

Hilppa, 23

Minulla on erittäin pintakuiva iho, joka tarvitsee erityistä kosteutusta. Tämä hyvin rasvainen koostumus ei selvästi kuitenkaan ollut ihoni mieleen, sillä muutenkin epäpuhtaisuuksiin taipuvainen ihoni alkoi kukkia. Kenties seuraavaksi sarja täydentyy kosteuttavalla geelivoiteella. Kukkainen tuoksu on varmasti hyvä aikuiseen makuun.

Pinja, 28

Unelma oli niin tuhtia tavaraa, että käytin sitä vain öisin. Yövoiteena se on toiminut oikein hyvin ja kosteuttanut ihoani mielestäni riittävästi. Voide on hyvin riittoisaa; yksi pumppaus pullosta riittää. Koska voide on niin paksua, sen imeytyminen kasvoille kestää kauan, jos vahingossa levittää voidetta liikaa.

Kristiina, 40

Kosteusvoide tuntuu iholla hyvältä ja tuoksukin on ihan odotusten mukainen. Hieman yrttinen, mutta ei liian. Voide kosteuttaa oikein hyvin myös pakkasen puraisemaa ihoa.

KAUNIS-puhdistusgeeli (32 €, 150 ml)

Lupaus: Puhdistaa kasvot epäpuhtauksista ja meikistä raikastaen ja pehmentäen samalla kasvojen ihon. Puhdistusgeeli sisältää rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe vera -uutetta.   

Hanna, 31

Aivan huippu! Kun geeliä alkaa levittää kasvoille, muuttuu se välittömästi ihanan pehmeäksi vaahdoksi, jonka voi kuvitella varmasti puhdistavan jokaikisen ihohuokosen. Hellävaraisen pesun jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja hyvinvoivalta. Sinänsä varsin hienovarainen tuoksu ei välttämättä ole suosikkini, mutta ihanan koostumuksensa ansiosta jää tuote ehdottomasti jatkossakin käyttöön.

Hilppa, 23

Tämä puhditusgeeli oli ehdoton suosikkini sarjasta! Putsari putsaa hyvin ja tuoksuu samalla mukavan raikkaalta ja hedelmäiseltä. Puhditustehokin oli erittäin hyvä. Puhdistusgeeli poisti hyvin myös silmämeikin.

Pinja, 28

Tykkään puhdistusgeelistä hirmuisesti! Se on riittoisaa, joten yksi pieni pumppaus riittää vallan mainiosti. Geeli on oikeasti myös todella puhdistavaa, sillä tavallinen meikkikin lähtee tällä luomuputsarilla vallan mainiosti pois. Myös raikkaasta tuoksusta annan plussaa. Tämä tuote jää varasti käyttööni jatkossakin.

Kristiina, 40

Puhdistusvaahto pesee hyvin pois kaikki meikit, mutta puhdistuksen jälkeen iholle jää aavistuksen omainen kiristys. Olen maitomaisten puhdistustuotteiden kannattaja, mutta pesutehosta annan kyllä täydet pisteet.


Mia Höytö ja sarjan kaikki tuotteet.

Lue lisää: Mia Höytö Cosmetics

X