Kauneus

Helppo kampaus: Kahden pinnin nuttura – katso ohjeet videolta!

Teksti:
Anna.fi

Kun alla on kiharat, tämä nuttura pysyy kasassa parin pinnin avulla. Kiharoiden teko kampauksen pohjalle helpottaa lättähiuksisen elämää, sillä ne tuovat kaivattua volyymiä ja tekstuuria. Lisäksi ne saavat kampaukset kestämään.

Helppo kahden pinnin nuttura

Katso myös: Letti uudella tavalla! Katso videolta ohjeet rentoon juhlakampaukseen

Muhkea nuttura – kampaajan vinkit

  • Pelkkä poninhäntäkin näyttää tuuhealta, kun alla on kiharoita tuomassa tekstuuria ja tyvikohotusta. Varo tekemästä liian tiukkaa, päätä nuolevaa poninhäntää, ettet lätistä kampausta.
  • Suihki hiukset lämpösuojasta nahkeiksi, ei kuitenkaan märiksi. Kun kiharrat isoja osioita, hiukset lainehtivat luonnollisesti. Hyvin pieni korkkiruuvimainen kihara näyttää kampauksen pohjalla pörröiseltä.
  • Jos hiukset ovat luonnonkiharat, niitä ei tarvitse kihartaa. Riittää, että käytät kiharaa sitovaa tekstuurisuihketta, kuten suolasuihketta.
  • Voit muokata nutturan muotoa lisäämällä pinnejä, mutta pari pinniä ja hiuskiinne riittävät pitämään sen kasassa.

Vinkit antoi kampaaja Sanni Syd

Tuotevinkit kahden pinnin nutturaan

1. L’Oréal Professionnel Tecni.Art Pli on hyvä lämpösuojasuihke kihartamisen alle, 200 ml noin 17,60 e. 2. L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers Beach Waves -suolasuihkeen voi suihkia kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, kun haluat puristella esiin rantakiharat, 150 ml noin 18,60 e. 3. Jos hiukset tuntuvat liukkailta, sirottele kihartamisen jälkeen hiuspuuteria. Kevin Murphy Powder Puff antaa muotoilua helpottavaa rakennetta, 28 e. 4. L’Oréal Professionnel Infinium -hiuskiinne on käytössä monien muotinäytösten takahuoneissa. Tässä lookissa toimii vahvuus Strong, 300 ml noin 16,80 e. 5. Braun Satin Hair 7 -kiharrin tekee ilmavat isot kiharat, ja sen lämpötilaa voi säätää, 64 e.

Helppo kampaus: Kahden pinnin nuttura – katso ohjeet videolta!

Lue lisää:

Kestävät kiharat – Kuvalliset ohjeet seitsemään erilaiseen kiharaan
3 x helppo juhlakampaus
Näin syntyvät helpot lainekiharat – Katso video!

Kuva ja video: Mirva Kakko Teksti: Anni Nissi Hiukset: Sanni Syd Meikki: Emma Jokelainen Musiikki: Tuomas Ahva Malli: Anniina/Brand Toppi: Monki

Sanni Syd

Olen Helsingissä asuva kampaaja. Työskentelen Loisto-kampaamossa ja freelancerinä. Intohimoni on muoti! Teen liiketyön lisäksi muotikuvauksia ja näytöksiä. Matkustelen ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelle muotiviikkojen ja kansainvälisten brändien näytöksiä tehden. Työni on enemmänkin elämäntapani.

Anni Nissi

Olen Helsingissä asuva vapaa toimittaja Kannuksesta, Keski-Pohjanmaalta. Seuraan kauneusmaailman ilmiöitä ja kirjoitan niistä Ellien lisäksi Annaan, Kotilieteen ja useisiin muihin aikakauslehtiin. Etsin jatkuvasti täydellistä poskipunaa ja heleän ihon salaisuutta.

X