Kauneus

Kevään uutuustuoksut esittelyssä

Teksti:
Anna.fi

Kevään uutuustuoksut ovat hurmaavan keveitä ja raikkaita. Kukat, esimerkiksi ruusu, kielo ja jasmiini sekä hedelmät, kuten lime, ananas ja omena tekevät kevään tuoksuista kuplivia. Kevät ja lähestyvä kesä on myös romantiikan aikaa ja monessa tuoksussa löytyykin pohjalta häivähdys jotakin viettelevää elementtiä kuten santelipuuta tai myskiä.

Halusit sitten olla kepeä flirttailija, energinen vesieläin, provosoiva rokkiprinsessa tai sensuelli viettelijätär, uusista kevättuoksuista löydät varmasti omasi.

On hyvä muistaa, että jotkut tuoksuissa käytetyt ainesosat reagoivat helposti auringon valon kanssa muodostaen ikävän pigmenttimuutoksen iholle. Ei siis kannata suihkutella tuoksua näkyville ihoalueille, jos on menossa aurinkoon.

Morgan Sweet Paradise

Morgan –  Sweet Paradise

Sweet Paradise on hedelmäinen tulvahdus kukkaisia sävyjä ja viettelevää myskiä. Raikkaan litsin sävyt sekoittuvat mausteiseen rosepippuriin ja kuplivaan mustaherukan nuppujen tuoksuun. Tuoksuun yhdistyvät hibiskuksen kukat, lehdokki ja syklaami. Myskin sävyt, santelipuu ja frangipanin kukat antavan sensuellin säväyksen.

Eau de Toilette, 35 ml                                n. 22,50 €

Eau de Toilette, 60 ml                                n. 32,50 € 

 

Puma Aqua

Puma – Aqua

Puma Aqua on luonnollisen raikas ja kukkaisen hedelmäinen tuoksu. Positiivista energiaa uhkuvasta tuoksusta voi erottaa ainakin vihreän omenan, mansikan ja Karibian limen ja vesihyasintin.Patsuli jasantelipuu tuovat tuoksuun ripauksen mausteisuutta.

Eau de Toilette, 30 ml                                n. 22,00 €                                                 

Eau de Toilette, 50 ml                                n. 33,50 €

 

Rock n Rose

Valentino – Rock ’n’ Rose

Valentino halusi Rock’n’Rose -tuoksullaan juhlistaa monitahoista rokkiprinsessaa, yhdistelmää viattomuutta, eleganssia ja provosointia. Tuoksussa yhdistyvät raikas bergamotti, mehukas mustaherukka sekä ruusu, kielo, gardenia ja appelsiininkukka. Oman lisänsä tuo viettelevä santelipuu ja heliotrooppi yhdistettyinä vaniljan, orrisjuuren ja myskin sävyihin.

Eau de Parfum, 30 ml                                 n. 43, 00 €

Eau de Parfum, 50 ml                                 n. 64, 00 €

 

Lacoste - Touch of spring

Lacoste – Touch of spring

Raikas Touch of Spring tuo mieleen keväisen aamukasteen tuoksun. Hedelmäisessä ja vesimäisessä tuoksussa yhdistyvät kvitteni, amatsonin lilja, osmanthus, kuunlilja, santelipuu ja myskin sävyt. Kevyt tuoksu, joka sopii etenkin päiväkäyttöön, eikä tunnu liian raskaalta esimerkiksi sporttailun jälkeen.

Eau de Toilette, 50ml                                n. 54, 00 €

 

 

Lacoste - Hot play

Lacoste – Hot Play

Hot Play tuo kuumaa energiaa kesään. Yuzu-hedelmän, mustapippurin ja muskottipähkinän tuoksut kietoutuvat freesiaan, papyrusjuureen ja muratin lehtiin. Pohjalla tuoksuu sipo- ja galac-puu sekä myskin sävyt.

Eau de Toilette, 75ml                                 n. 51, 00 €

 

 

Chanel

Chanel – Chance Eau Fraîche

Chanelin Chancen uusi kevyempi versio Eau Fraîche on kukkainen tuoksu täynnä helmeilyä ja raikkautta. Kokonaisuudessa voi erottaa ainakin sitruunan, myskin, rosepippurin, iiriksen, jasmiinin, patsulin ja haysintin tuoksun.

Eau de Toilette, 50 ml                                n. 61, 40 €

Eau de Toilette, 100 ml                              n. 85, 50 €

 

Eau-du-temps

Nina Ricci – L’Eau du Temps

Raikas ja vesimäinen tulkinta L’Air du Temps  –klassikkotuoksusta viestii iloa ja kevään riemua. Tuoksussa sitruksen vivahde yhdistyy bergamottiin, mustaherukkaan, gardeniaan, jasmiiniin ja ylang ylangiin. Häivähdyksen moderniutta ja puuta tuovat myski ja meripihka.

Eau de Toilette, 100 ml                              n. 58, 00 €

 

Miss Dior Cherie

Miss Dior Chérie

Miss Dior Chérie on hedelmäinen tuoksu elegantille ja nuorekkaalle naiselle. Huumaava kokonaisuus sisältää mansikanlehtiä, vihreää mandariinia, jasmiinia, patsulia, karamellisoitua popcornia, mansikkasorbettia ja myskiä. Yhdistelmä on yhtä aikaa sokerinen ja mausteinen.

Miss Dior Chérie, 50 ml                             n. 78, 50

 

 

JLo - Glow after dark

JLo – Glow After Dark

Glow After Dark on popdiiva Jennifer Lopezin myskin sävyinen kukkaistuoksu, jossa on eksoottinen ripaus passionhedelmää ja freesiaa. Indonesialainen patsuli antaa mausteisen loppusilauksen.

Eau de Toilette, 30ml                                 n. 37, 00 €

 

Cinema

Yves Saint Laurent – Cinema Festival Eau D’Ete

Tuoksu on kesäinen, raikas ja naisellinen muunnos YSL:n Cinéma Eau De Parfumista. Se on rosmariinin aromaattisen väreilyn ja jasmiiinin pehmeyden ympärille luotu kukkaistuoksu.

Eau de Toilette, 90 ml                                n.55, 00 €

 

 

Kenzo: Summer Fragrance

Alkoholiton tuoksu, joka on kuin runsas kesäinen kukkakimppu. Siinä sekoittuvat orvokki, ruusu ja villi akaasia. Oman lisänsä tuoksuun tuovat aistilliset ja mausteiset sävyt vaniljasta, myskistä ja appelsiinista.

Eau de Toilette , 50 ml                               n. 49, 90 €

 

Blossom

Calvin Klein – Euphoria Blossom

Euphoria Blossom on puhdas, moderni ja lumoava tuoksu. Siinä on erotettavissa mm. granaattiomena, orkidean ja lootuksen kukka, vaaleanpunainen pioni, vaalea puu, valkoinen meripihka ja myski.      

Eau de Toilette, 30ml                                 n. 41, 00 €

Eau de Toilette, 50ml                                 n. 65, 80 €

 

Givenchy – Amarige Mariage

Tuoksussa yhdistyvät kukkaiset ja mausteiset sävyt mm. sisilian pomeranssi, kalabrian bergamotti, jasmiini, magnolia, kaneli, patsuli ja santelipuu. 

Eau de Toilette, 50ml                                 n. 72, 50 €

Eau de Toilette, 30ml                                 n. 45, 00 €

 

PAris

Paris- Springtime Fragrance

Ensimmäiset keväiset tuoksut pariisilaisessa puistossa. Tuoksu on omistettu keväälle ja Pariisille. Yhdistelmä on raikas kukkaisharmonia, joka tuo mieleen ruusu-, orvokki- ja syreenikimpun.

Eau de Toilette, 125 ml                              n. 49, 00 €

 

 

Pure white linen

Estee Lauder – Pure White Linen

Raikas kuulas ja puhdas tuoksu, jossa sekoittuvat hedelmäiset ja kukkaiset sävyt mm. mandariini, greippi, jäinen ruusutee, vadelma, päärynä, omena, liljankukka, valkoinen freesia, punainen tulppaani, ruusu, villikuusama, gardenian terälehdet, kurjenmiekka ja valkoinen seetripuu.

Eau de Toilette, 30ml                               n. 40, 00 €

Eau de Parfyme, 50ml                               n. 61, 40 €

 

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta – Tropical

Hedelmäisen puuterinen kukkaistuoksu.  Yhdistelmässä on erotettavissa mm. passion hedelmä, mustaherukka, sitruuna, bougainvillen lehdet, appelsiininkukka, myski ja vanilja    

Eau de Toilette, 60ml                                 n. 39, 00 €

 

 

Agent Provocateur – Maitresse

Sensuelli ja huumaava kukkaistuoksu, jossa yhdistyvät ylang-ylang, valkoinen lootuksen kukka, orvokin lehdet, jasmiini, ruusu, ambra, cashmirmyski, patsuli, santelipuu ja valkoinen mokka. 

Eau de Toilette, 50ml,                                n. 55, 00 €

Eau de Parfyme, 50ml                                n. 66, 00 €

 

 

Issey Miyake – L’Eau d’Issey summer fragnance

Kesätuoksu, joka on sädehtivän raikas, kevyt ja kestävä. Naisellinen sekoitus on luotu raikkaimmista kukista. Sisältää freesiaa ja kesän tuoksua on tuotu lisää istuttamalla yhdistelmään kielo.

Eau de Toilette, 125ml                               n. 49, 00 €

 

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier – Classique Summer Fragrance

Tuoksu on puettu seksikkääseen pitsiuimapukuun. Siinä kuplii ensin ruusu ja sitrushedelmät, joiden alta pyrkii esille sambacin jasmiini. Pohjalla vallitsee herkullinen vanilja sekä myski.

Eau de Toilette, 100 ml                              n. 49, 00 €

 

 

Moschino – Funny

Kukkaisessa ja mausteisessa tuoksussa sekoittuvat pomeranssi, punapippuri, punaherukka, vihreä tee, jasmiini, pioni, orvokki, seetripuu, ambra, sammal ja myski. 

Eau de Toilette, 50ml                                 n. 55, 50 €

 

Lumene Kuulas

Lumene – Kuulas

Nimensä mukaisesti kuulas ja vesimäinen tuoksu, jossa sekoittuvat appelsiini, bergamotti, greippi, vesililja, jasmiini, kielo, lootuksen kukka, santelipuu ja myski

Eau de Toilette, 100ml                               n. 29, 00 €

 

Teksti: Stiina Honkamaa

X