Kauneus

Haluatko meikkisi pysyvän siistinä koko päivän? Kokeile Kim Kardashianin “sandbagging”-kikkaa, josta kaikki nyt puhuvat

Tarvitset irtopuuteria, meikkisienen ja suuren meikkisiveltimen, jotta saat kasvosi näyttämään yhtä huolitelluilta kuin Kim Kardashianilla.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Bulls Press, Instagram/Makeupbymario

Tarvitset irtopuuteria, meikkisienen ja suuren meikkisiveltimen, jotta saat kasvosi näyttämään yhtä huolitelluilta kuin Kim Kardashianilla.

Oletko koskaan nähnyt Kim Kardashianista kuvaa, jossa hänen silmämeikkinsä olisi suttuinen tai huulipunat levinneet rajojensa yli? Niinpä.

Maailmalla kohistaan nyt meikkitaiteilija Mario Dedivanovicin kehittämästä ”sandbagging”-meikkitekniikasta, joka saa Kimin kasvot näyttämään aina yhtä upeilta.

”Sandbagging”- kikka lupaa tehdä kasvoista virheettömät ja tuhruttomat. Sandbag tarkoittaa suomeksi hiekkasäkkiä, jolla estetään esimerkiksi tulvien leviäminen. Meikkitekniikka toimii samalla periaatteella. Kasvoille tehdään irtopuuterilla esteet, joiden ansiosta meikki ei pääse lainehtimaan naamalle miten sattuu.

Jos haluat meikkisi pysyvän kasvoillasi yhtä hyvin kuin Kim Kardashianilla, tarvitset irtopuuteria, meikkisienen ja ison meikkisiveltimen. Noudata sitten seuraavia ohjeita vaihe vaiheelta.

Lue myös: Baking-meikki saa ihon näyttämään virheettömältä – Katso video!

1. Levitä puuteria silmien alle.

Levitä meikkivoide normaalisti kasvoillesi. Tuputtele sen jälkeen irtopuuteria runsas kerros meikkisienen avulla silmiesi alle. Levitä puuteria aivan ripsirajaan saakka. Levitä puuteria niin paljon, että silmiesi alla on selvästi erottuvat vaaleat alueet.

2. Tee normaalisti silmämeikkisi.

Meikkaa puuterin levittämisen jälkeen silmäsi normaalisti. Yritä pysyä mahdollisimman paikoillaan, jottei puuteri pääse karisemaan kasvoiltasi.

Sillä aikaa, kun meikkaat silmiäsi, puuterikerros imee itseensä ihosta rasvaa.

3. Huiski ylimääräinen puuteri pois

Kun silmämeikkisi on valmis ja puuteri ehtinyt imeä itseensä ihon öljyjä, ota iso meikkisivellin käteesi ja pyyhkäise ylimääräiset puuterit pois silmiesi alta.

4. Tadaa, olet valmis!

Voit kokeilla samaa tekniikkaa myös huulten alueelle. Levitä tällöin puuterikerros leukapieliin ja alahuulten alle.

Ei kun kokeilemaan!

Lue myös: Täydellinen iho nopeasti! Kaunis ja helppo meikki huippumeikkaajan vinkeillä

Lähteet: Telegraph, Dailymail ja Buzzdfeed

X