Kauneus

MSCHIC Cosmetics – Mineraalimeikkejä naisille

Teksti:
Anna.fi
MSCHIC

MSCHIC Cosmetics on ensimmäinen suomalainen ammattilaatuinen ja trendikäs kosmetiikkabrandi. MSCHIC on naisten tekemä kosmetiikkabrandi naisille! MSCHIC auttaa suomalaisia naisia voimaan paremmin ja näyttämään hyviltä.

Mineraalimeikit valmistetaan erittäin hienoiksi murskatuista korkeapigmenttisistä luonnon mineraaleista. Monissa mineraalimeikeissä käytetyt sinkki- ja titaanidioksidi antavat myös luontaisen suojan auringon UV-säteitä vastaan. Voimakaspigmenttiset mineraalimeikit ovat peittäviä. Mineraalimeikit ovat myös hyvin hengittäviä, eivätkä ne tuki ihohuokosia.

KIDE MSCHIC luksusmineraalimeikkisarja

KIDE MSCHIC on uusi ja ennennäkemätön suomalainen luksusmineraalimeikkisarja, jossa uniikki design ja maailman puhtaimmat raaka-aineet yhdistyvät ympäristöä rakastavassa ylellisessä puupakkauksessa. KIDE MSCHIC pakkaus-design on syntynyt suomalais-japanilaisen suunnittelijatiimin rakkaudesta luontoon ja puun ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

KIDE MSCHICin yksinkertaisen tyylikäs ja henkeäsalpaavan kaunis design ja puhtaat materiaalit edustavat ennennäkemätöntä asennetta kauneuteen, designiin ja kosmetiikkaan. KIDE MSCHIC on ainutlaatuinen kokoelma luksusmineraalituotteita, joissa on puhtaiden luonnon mineraalien lisäksi ihon hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja elinvoimaisuutta lisääviä antioksidantteja, vihreää ja valkoista teetä ja aitoja timantteja.

KIDE Y, gold (nude kultahipuilla)

mschic

KIDE Y on häikäisevän kaunis kiinteä mineraalikorostuspuuteri, jossa on aitoja timantteja, jotka valaisevat kasvosi ainutlaatuisen kauniisti. Kaksi upeaa sävyä: viileän kaunis Silver ja lämpimän hehkuva Gold. Nämä unelman kevyet läpikuultavat korostuspuuterit kruunaavat ilta-lookisi. Yksinkertaisesti maailman kaunein puuteri ja täydellinen lahja kauneutta arvostavalle naiselle.

Lisää kevyttä kullanhohtoa poskipäille tai kulmaluulle poskipuna- tai hilighter sivellintä käyttäen. Koostumukseltaan erittäin pehmeä ja helppo levittää.

KIDE NE, multi (multi)

mshic

Kaunis kiinteä mineraalipuuteri timanteilla. Korjaa ihon värivirheitä ja heijastaa valoa korostamalla virheetöntä ihoa. Purppura heijastaa valoa, vihreä neutralisoi punaisuutta, keltainen tuo hehkua, valkoinen kirkastaa ihoa ja pinkki tuo ihoon terveen sävyn. Multi sopii korjaamaan kaikkia ihon värivirheitä. Voidaan käyttää myös normaalin puuterin sijaan meikin viimeistelyyn.

 

Brushset
X