Kauneus

Sun Studio Ruiskurusketuksia ja solariumia

Teksti:
Anna.fi
rusketus

Suihkurusketus, spray-rusketus tai sumuterusketus – monta nimeä ja muutamia tekotapoja. Sun Studiossa Helsingin Kalevankadulla toimenpide tehdään käsityönä spray-pistoolilla sumuttaen spray-uutetta asiakkaan iholle.

Uutteen vaikuttavat ainesosat ovat DHA (dihydroksiasetoni) ja erytroloosi. Kummatkin ovat kasviperäisiä sokereita, jotka iholle tarttuessaan värjäävät ihon sarveiskerroksen, eli keratiinin.

Sun Studion käyttämä uute on lähes tuoksuton ja värisävyjä on neljä: Nordic, European, Spanish ja Brazilian. Jokaisen ihonvärille ja rusketuksen tarpeelle löytyy sopiva vaihtoehto. Varsinainen toimenpide kestää neljä minuuttia ja kuivuminen vain 2-3 minuuttia laitteen voimakkaan ilmavirtauksen avustuksella.

Hyvä rusketus kehittyy viidessä tunnissa ja paranee melkein kahteentoista tuntiin asti. Tänä aikana pitää vältellä kosketusta veden kanssa sekä hikoilua, kunnes iho pestään kokonaan, jotta saavutetaan tasainen rusketus. Rusketuksen kesto on yksilöllistä, mutta yleensä se kestää noin 7-10 päivää ja lähtee tasaisesti haalistumalla. Suihkurusketus ei aiheuta allergisia reaktioita, mutta jos sinulla on allergioita tai ihosairaus, tai muuten vain haluat lisää tietoa aiheesta, ota rohkeasti yhteyttä Sun Studion henkilökuntaan.

Miten varautua ennen sray-rusketus käsittelyä?

Varatessasi suihkurusketusaikaa, ota huomioon aineen vaikutusaika (5-12 tuntia). Jos sinun pitäisi olla esimerkiksi perjantaina ruskettunut, varaa aika torstai-illaksi. Keskiviikkona kannattaa kuoria ja rasvata iho huolellisesti, sillä mitä uudempi ihokerros ruskettuu, sitä pidempään se kestää. Varaa torstaina mukaan rennot ja mahdollisesti tummat vaatteet, koska suihkurusketusuutteen
mukana on puuterimainen väriaine, joka värjää kuin puuteri, mutta lähtee pois pesussa.

Suihkurusketukseen Sun Studiossa pääsee ilmankin ajanvarausta. Studiossa on myös mahdollista käydä suihkussa ja kuoria iho, jos saapuu soittamatta etukäteen. Varsinaista suihkurusketusta varten voit varata mukaan bikinit, uimahousut, boxerit, stringit. Voit tietenkin ottaa halutessasi myös rajattoman rusketuksen. Ensikertalaisille suosittellaan kuitenkin jotain rajoja, jotta näkisit tuloksen selvästi ja voit seurata miten rusketus pysyy omalla ihollasi, koska se on yksilöllistä. Kun suihkurusketus on tehty ja olet kuivatellut 2-3 minuuttia, olet valmis lähtemään kotiin kastumista vältellen.

Voit mennä nukkumaan pesemättä ainetta pois, lakanat saattavat värjääntyä mutta tulevat puhtaaksi normaalissa pesussa. Ja aamulla suihkun jälkeen voit ihastella uutta rusketustasi! Tämä esimerkki ei ole sääntö. Totta kai voit ajoittaa suihkurusketuksesi muutenkin, mutta järjestä päiväsi niin, että voit antaa aineen vaikuttaa rauhassa. Jälkihoitona toimii ihon ahkera rasvaaminen, mikä pitää ruskettuneen ihokerroksen pidempään voimissaan.

Solarium-rusketus

Solarium-rusketus

Saksalainen markkinajohtaja Ergoline on vuosia näyttänyt tietä solariumteknologiassa. Ergolinen laitteita kutsutaankin solariumien mersuksi. Saksalaisella tarkkuudella valmistetut solariumit ovat täynnä aikansa huipputekniikkaa ja innovaatioita joita muut seuraavat.

Pitkäikäiset teholamput, tehokas tuuletus, ergonomisesti muotoiltu makuualusta, helppokäyttöisyys ja ylelliset lisävarusteet, kuten aromaterapeuttinen aqua fresh -toiminto takaavat asiakkaalle nopean, miellyttävän ja uudenlaisen solarium kokemuksen.

X