Kauneus

Volyymiä hiuksiin: Helppo kampaus suoristusraudalla – Katso video!

Teksti:
Anna.fi

Ohuidenkaan hiusten ei tarvitse olla suoristamisen jälkeen päätä nuoleva matto. Opettele videostamme muutama helppo niksi, joiden avulla saat suoristusraudasta kaikki hyödyt irti. Suoristaminen kannattaa, sillä se tuo hiuksiin punaisilta matoilta tuttua nuorekasta kiiltoa ja kuohkeutta.

 

Katso myös: Näin syntyvät helpot lainekiharat – Katso video!

Tuotevinkit

1. L’Oréal Paris Studio Line Hot & Smooth -suoristusvoide sopii hyvin karheille hiuksille, 200 ml noin 6,50 e.

2. L’Oréal Paris Studio Line Hot & Straight -suoristussuihketta käytetään kosteisiin hiuksiin, 200 ml noin 6,50 e.

3. Oribe Gold Lust -seerumi silottaa latvat rasvoittamatta niitä, 50 ml 35 e.

4. Elnett Satin on hiuskiinneklassikko, jonka voi harjata pois hiuksista, 250 ml 6,40 e.

5. Ghd-sarja on suoristusrautojen klassikko, ja sen Eclipse-mallilla suoristaminen on nopeaa, 249 e.

Volyymiä hiuksiin: Helppo kampaus suoristusraudalla – Katso video!

Näin onnistut volyymikampauksessa

1. Lue tarkkaan käyttämäsi lämpösuojan käyttöohje: jotkut kuuluu laittaa kosteaan, jotkut kuivaan hiukseen. Ohuille hiuksille toimivat parhaiten kevyet lämpösuojasuihkeet, paksut ja karheat hiukset saa taltuttua voiteella. Ohuissa kannattaa varoa runsaasti öljyä sisältäviä tuotteita, jotka voivat lätistää hiukset.

2. Kun harja on tarpeeksi kuuma, yksi rauhallinen veto riittää. Yleisin virhe suoristamisessa on turha hätäily ja hosuminen. Silloin tyvi saattaa tulla suoristettua moneen kertaa, mutta latvat jäävät pörröisiksi.

3. Laadukas suoristusrauta on hyvä sijoitus. Hiusta kuluttaa eniten huono mutta kuuma rauta, jolla joudut suoristamaan yhden kohdan monta kertaa.

4. Kamman kanssa suoristaminen auttaa saamaan sileän lopputuloksen. Vedä hiukset kertaalleen läpi kammalla ennen kuin suoristat. Jos latvat ovat hyvin pörröiset, silota ne lopuksi seerumilla tai öljyllä.

5. Ylöspäin suoristaminen tekee hiuksiin luonnollisen kohotuksen, latvojen taivuttelu jättää hiukset liikkuviksi. Jotta kohotus säilyy, suihki hiuslakka alakautta hiusten tyveen. Silloin et suotta jäykistä latvoja.

Vinkit antoi kampaaja Sanni Syd

Helppo volyymikampaus suoritusraudalla – Katso video!

Lue lisää:

Kestävät kiharat – Kuvalliset ohjeet seitsemään erilaiseen kiharaan
3 x helppo juhlakampaus

Video: Mirva Kakko Tuotanto: Anni Nissi Hiukset: Saani Syd Meikki: Emma Jokelainen Musiikki: Tuomas Ahva Malli: Anniina/Brand

Anni Nissi

Olen Helsingissä asuva vapaa toimittaja Kannuksesta, Keski-Pohjanmaalta. Seuraan kauneusmaailman ilmiöitä ja kirjoitan niistä Ellien lisäksi Annaan, Kotilieteen ja useisiin muihin aikakauslehtiin. Etsin jatkuvasti täydellistä poskipunaa ja heleän ihon salaisuutta.

Sanni Syd

Olen Helsingissä asuva kampaaja. Työskentelen Loisto-kampaamossa ja freelancerinä. Intohimoni on muoti! Teen liiketyön lisäksi muotikuvauksia ja näytöksiä. Matkustelen ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelle muotiviikkojen ja kansainvälisten brändien näytöksiä tehden. Työni on enemmänkin elämäntapani.

X