Kauneus

Vuoden 2015 kauneustuotteet: parhaat hiustuotteet

Annan kauneusraati valitsi vuoden 2015 uusista hiustuotteista parhaiksi muun muassa kuitumuotovaahdon ja hiukset pesevän hoitoaineen.

Teksti:
Anni Nissi
Kuvat:
123Rf, Mirva Kakko/Otavamedia

Annan kauneusraati valitsi vuoden 2015 uusista hiustuotteista parhaiksi muun muassa kuitumuotovaahdon ja hiukset pesevän hoitoaineen.

Matrix Biolage Cleansing Conditioner1. Pesevä hoitoaine: Matrix Biolage Cleansing Conditioner

Pesu ilman sampoota! Matrix Biolage Cleansing Conditioner -pesevä hoitoaine 500 ml 25 e, kampaamoista. Hoitoaine, jonka kanssa et tarvitse sampoota. Sopii hyvin päivittäin suihkuttelevalle ja muille, joiden hiukset rasittuvat sampoopesusta.

Evo Builders Paradise2. Hiussuihke: Evo Builders Paradise

Evo Builders Paradise -työstettävä hiuskiinne 300 ml 27 e. Kiireaamujen pelastaja tuo lattakampaukseen rakennetta sekunneissa. Evon tuotteissa ympäristölle haitallisia raaka-aineita on korvattu luonnollisilla ilman, että toimivuus kärsii.

Garnier Respons Honey Treasures -naamio3. Markettilöytö: Garnier Respons Honey Treasures -naamio

Garnier Respons Honey Treasures -hiusnaamio 300 ml 4 e. Neljän euron hiusnaamio, joka toimii – tarvitseeko sanoa muuta? Loisto-ostos kuluneille hiuksille.

Four Reasons Black Edition -kuitumuotovaahto4. Lötköhiusten muotoiluun: Four Reasons Black Edition -kuitumuotovaahto

Four Reasons Black Edition Fiber Mousse -kuitumuotovaahto 200ml 15 e. Antaa tukea ja tuuheutta tekemättä hiuksia tönköiksi tai rapsakoiksi. Jännittävä kuitukoostumus venyy käsissä kuin hämähäkinseitti.

Olaplex5. Ihmehoito kutreille: Olaplex

Olaplex-kampaamohoito alkaen 20 e. Uusi hoito hurmasi niin kampaajat kuin asiakkaatkin, joiden hiukset ovat toistuvien käsittelyiden kuluttamat. Hiusta tehokkaasti korjaavan hoidon voi tehdä värjäyksen yhteydessä, ja sen ansiosta hiusta voi vaalentaa aiempaa dramaattisemmin.

Lue myös: Testasimme uudet, fiksut hiuslakat

Vuoden 2015 kauneustuotteetKauneusraadissa Annan päätoimittaja Emma Koivula, toimituspäällikkö Sari Hannikainen, tuottaja Piia Sainio, toimittaja Oili Urmas sekä kauneustoimittajat Sini Kesänen, Anni Nissi ja Mirva Saukkola.

Lue myös:

Vuoden 2015 kauneustuotteet: parhaat meikit ja kynsilakat

Vuoden 2015 kauneustuotteet: parhaat ihonhoitotuotteet

X