Kauneus

Vuoden 2015 kauneustuotteet: parhaat meikit ja kynsilakat

Annan kauneusraati valitsi uutuusmeikeistä parhaat. Ihastuimme muun muassa erääseen nudepalettiin ja nerokkaaseen huulipunaan.

Teksti:
Anni Nissi
Kuvat:
Mirva Kakko/Otavamedia

Annan kauneusraati valitsi uutuusmeikeistä parhaat. Ihastuimme muun muassa erääseen nudepalettiin ja nerokkaaseen huulipunaan.

1. Nerokas puna: Clinique Pop Lip Colour + Primer

Clinique Pop Lip Colour + Primer -huulipuna 27 e. Pohjustus ja väri yhdessä puikossa! Kestää huulilla pitkään muttei silti kuivata. 16 väristä löytyy sekä kauniita, luonnollisia että kirkkaita vau-sävyjä.

Clinique Pop Lip Colour + Primer

2. Ripsiväri: L’Oréal Paris Volume Million Lashes Féline

L’Oréal Paris Volume Million Lashes FélineL’Oréal Paris Volume Million Lashes Féline -ripsiväri 19 e. Kaarevat, näyttävät ripset ilman paakkuja – mitä muuta ripsarilta voisi toivoa? Ei ole vedenkestävä mutta pysyy silti rasvoittuvista luomista ja pienistä itkuista huolimatta.

Lue myös: Testissä uutuusripsivärit

3. Puuteri: Lancôme Belle de Teint

Lancôme Belle de TeintLancôme Belle de Teint -puuteri 49 e. Kevyesti sävyttävä puuteri jättää satiinipinnan ja piristää ihoa kofeiinin avulla. Kahdeksasta heleästä sävystä suosikkimme on aprikoosi, jolla voi freesata nuutuneet kasvot kauttaaltaan. Rusehtavat taas toimivat aurinkopuuterin tapaan.

4. Kestävä rajaus: Artdeco Khol Eye Liner

Artdeco Khol Eye Liner Long-lasting -rajauskynä 11 e. Intensiivisen musta, vedenkestävä rajauskynä. Pehmeästä koostumuksesta huolimatta väri pysyy kuin tauti, myös luomen sisäpuolella käytettynä.

Artdeco Khol Eye Liner

5. Nudepaletti: Maybelline the Nudes

Maybelline The Nudes -luomiväripaletti 17 e. Samalla paletilla voi tehdä päivämeikin ja muuttaa sen iltameikiksi, tarvittaessa piirtää myös kulmat ja rajaukset sekä korostaa ja varjostaa kasvot. Hinta on laatuun nähden hävyttömän edullinen.

Maybelline the Nudes

6. Kauan odotettu: Urban Decay

Urban Decay -luomivärit 19e, kuvassa sävyt Snakebite, Flash ja Loaded. Ammattilaisten suosima sarja saapui Suomeen, ja me annamme luomiväreille täyden kympin. Peittävät kertalevityksellä, kiinnittyvät karisematta ja pysyvät törkeän hyvin jopa ilman pohjustusta. Sävyvalikoima on upea.

Urban Decay -luomivärit

7. Geeliefekti kynsille: Essie Gel Setter

Essie Gel SetterEssie Gel Setter -päällyslakka 15 e. Testasimme kaikki geelipäällyslakat, mutta vain yksi osoittautui parhaaksi ikinä. Essie antaa upean kiillon ja kestävän, pullean pinnan, ja sivellinkin on sopivasti pyöristetty.

Lue myös: Geelikynsilakat vertailussa

8. Kätevä meikkivoide: Estée Lauder Double Wear

Estée Lauder Double WearEstée Lauder Double Wear Makeup to Go Liquid Compact 12 ml 40 e. Notkea meikkivoide rasiassa, joka kulkee käsilaukussa. Kevyt, ihanan kosteuttava koostumus peittää jopa pigmenttiläiskät muttei ihan aknearpia. Sulautuu huomaamattomasti ihoon.

9. Unelmien kynsilakka: Yves Rocher

Yves Rocher Couleurs Nature -kynsilakat 7–9 e. Levittyvät kauniisti, ja tuloksena on kova, kiiltävä ja kestävä lakkaus. Paksun lakan hidas kuivuminen on ainoa miinus. Edullisia, silti ”5-free” eli niistä puuttuu viisi sellaista ainesosaa, joita usein kritisoidaan.

Yves Rocher Couleurs Nature -kynsilakat

Vuoden 2015 kauneustuotteetKauneusraadissa Annan päätoimittaja Emma Koivula, toimituspäällikkö Sari Hannikainen, tuottaja Piia Sainio, toimittaja Oili Urmas sekä kauneustoimittajat Sini Kesänen, Anni Nissi ja Mirva Saukkola.

Lue myös:

Vuoden 2015 kauneustuotteet: parhaat hiustuotteet

Vuoden 2015 kauneustuotteet: parhaat ihonhoitotuotteet

X