Muodonmuutos, tyyli, hiukset, muuttumisleikki, meikki
– En olisi ajatellut tätä mallia. Tykkään tosi paljon! Laura Raittinen totesi.
Muoti

Muuttumisleikki: Laura, 41, halusi aikuista tyyliä – katso, mitä kuulas meikki ja lyhyempi hiusmalli saavat aikaan

Laura Raittinen sanoo jämähtäneensä nuoremman minänsä tyyliin ja toivoo löytävänsä aikuisen lookin.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Kristiina Kurronen

Orivedellä asuva Laura Raittinen, 41, työskentelee sovellusasiantuntijana it-alalla. Työ ei vaadi tiettyä pukeutumiskoodia, mutta välillä pitäisi pukeutua siistimmin, mikä tuntuu Laurasta haastavalta. Hän kokee olevansa farkkuihminen, joka on jämähtänyt nuoren minänsä tyyliin.

Uusi hiustyyli tuo kauniisti kaulan ja silmät esiin

Laura on ollut värjäämättä hiuksiaan noin puoli vuotta, koska haluaa nähdä, miltä ensimmäiset harmaat näyttäisivät.

”Pottamainen” lyhyt hiustyyli tuo Lauran kaulan ja leukalinjan kauniisti esiin. Runsas pääliosa kehystää kasvoja, ja painopiste etuhiuksissa korostaa tummia ja suuria silmiä. Hiuksiin haluttiin jättää eloa ja värivivahteita, joten niitä tummennettiin vain tyvestä.

Lue myös: Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

Kuulas meikki on tarkkaa työtä

Laura kertoo meikkaavansa harvoin. Hänen kasvonsa eivät kaipaakaan voimakasta meikkiä. Luonnollisen meikin tekeminen tosin on haastavin meikki. Luonnollisuuden tavoittelu on hienovaraista ja tarkkaa työtä. Kuulas meikkipohja, korallin­sävyinen poskipuna ja runsas ripsiväri sopivat täydellisesti Lauralle.

Pienikokoinen Laura on tottunut käyttämään yksivärisiä tai raitakuosisia vaatteita, jotka hän tuntee turva-asukseen. Kirjava mekko on katseenvangitsija, joka ei kaipaa juurikaan asusteita. Samaa kuosia oleva trenssi ja pitkät saappaat antavat modernin ilmeen mekolle ja tekevät siitä täydellisen työvaatteen. Kevyemmillä kengillä tyyliin tulee ilmavuutta, ja sama mekko käy tulevan kesän juhliin.

muuttumisleikki

– Minut on opetettu, että pienikokoisena ei pitäisi käyttää kuoseja. Normaalisti käytän yksivärisiä vaatteita tai raidallisia asuja, Laura Sanoo.

Hiukset

Lyhyet ja etupainotteisesti leikatut hiukset korostavat kasvoja ja tuovat ne kauniisti esiin.

Meikki

Ihminen on kauneimmillaan luonnollisena, eikä meikata pidä meikin takia.

Tyyli

Värikäs mekko ja trenssi on muodikas ja rento kokonaisuus, joka toimii niin arjessa kuin juhlassakin.

Kengät

Pitkät saappaat tuovat kokonaisuuteen modernin ilmeen. Kevyemmillä kengillä asu muuntautuu juhliin sopivaksi.

Kuosi

Kun kuosi on värikäs, asusteita ja koruja ei juurikaan tarvita.

Voita tuotepalkinto!

Osallistu kisaan ja voita L’Oréalin tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo
on 63,60 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Lauran meikki

L’Oréal Paris / Ilkka Ruotsalainen. Meikkivoide Infaillible 24h Fresh Wear, sävy 200 Golden Sand. Peitevoide Infaillible 24h Concealer Pomade, sävy 01 Light. Varjostuksiin Back to Bronze, sävy 02 Sunkiss. Poskipuna Life’s a Peach, sävy 01 Peach Addict. Kulmakynä High Contour Brow Artist, sävy 102 Cool Blond. Huulipuna Rouge Signature Lasting Matte Liquid Lipstick, sävy 110 I Empower.

Lauran hiukset

L’Oréal Paris / Heidi Kainamo Pure Hairdressing. Väri Préférence Infinia, sävy 4 Tahiti Natural Brown Keskiruskea ja Préférence Infinia, sävy 6 Sofia Natural Dark Blonde Tummanvaalea. Pesu ja hoito Botanicals Rose & Geranium Radiance -sampoolla ja hoitoaineella sekä värjättyjä hiuksia hoitavalla naamiolla. Muotoilu Stylista #Blowdry The Blowdry Cream -föönausvoiteella. Viimeistely Stylista #Pixie The Pixie Cream-Wax -muotoiluvahalla.

Lauran asu

Mekko 289 e, trenssi 429 e ja saappaat 359,90 e, Tommy x Zendaya. Kaulakoru 180 e, Kalevala Koru. Kirjekuorilaukku 149,95 e, Rebecca Minkoff.

Tiedustelut: Kalevala Koru / kalevalakoru.fi, Rebecca Minkoff / zalando.fi, Tommy x Zendaya / fi.tommy.com.

X