Muoti

Muuttumisleikki: Laura, 41, halusi aikuista tyyliä – katso, mitä kuulas meikki ja lyhyempi hiusmalli saavat aikaan

Laura Raittinen sanoo jämähtäneensä nuoremman minänsä tyyliin ja toivoo löytävänsä aikuisen lookin.

Teksti:
Milla Muurimäki
Kuvat:
Kristiina Kurronen

– En olisi ajatellut tätä mallia. Tykkään tosi paljon! Laura Raittinen totesi.

Laura Raittinen sanoo jämähtäneensä nuoremman minänsä tyyliin ja toivoo löytävänsä aikuisen lookin.

Orivedellä asuva Laura Raittinen, 41, työskentelee sovellusasiantuntijana it-alalla. Työ ei vaadi tiettyä pukeutumiskoodia, mutta välillä pitäisi pukeutua siistimmin, mikä tuntuu Laurasta haastavalta. Hän kokee olevansa farkkuihminen, joka on jämähtänyt nuoren minänsä tyyliin.

Uusi hiustyyli tuo kauniisti kaulan ja silmät esiin

Laura on ollut värjäämättä hiuksiaan noin puoli vuotta, koska haluaa nähdä, miltä ensimmäiset harmaat näyttäisivät.

”Pottamainen” lyhyt hiustyyli tuo Lauran kaulan ja leukalinjan kauniisti esiin. Runsas pääliosa kehystää kasvoja, ja painopiste etuhiuksissa korostaa tummia ja suuria silmiä. Hiuksiin haluttiin jättää eloa ja värivivahteita, joten niitä tummennettiin vain tyvestä.

Lue myös: Sinustako seuraava muuttuja? Hae mukaan Annan muuttumisleikkiin!

Kuulas meikki on tarkkaa työtä

Laura kertoo meikkaavansa harvoin. Hänen kasvonsa eivät kaipaakaan voimakasta meikkiä. Luonnollisen meikin tekeminen tosin on haastavin meikki. Luonnollisuuden tavoittelu on hienovaraista ja tarkkaa työtä. Kuulas meikkipohja, korallin­sävyinen poskipuna ja runsas ripsiväri sopivat täydellisesti Lauralle.

Pienikokoinen Laura on tottunut käyttämään yksivärisiä tai raitakuosisia vaatteita, jotka hän tuntee turva-asukseen. Kirjava mekko on katseenvangitsija, joka ei kaipaa juurikaan asusteita. Samaa kuosia oleva trenssi ja pitkät saappaat antavat modernin ilmeen mekolle ja tekevät siitä täydellisen työvaatteen. Kevyemmillä kengillä tyyliin tulee ilmavuutta, ja sama mekko käy tulevan kesän juhliin.

muuttumisleikki
– Minut on opetettu, että pienikokoisena ei pitäisi käyttää kuoseja. Normaalisti käytän yksivärisiä vaatteita tai raidallisia asuja, Laura Sanoo.
X