Muoti

Näin puet kaulaliinan trendikkäästi hupuksi – testasimme, miten muhkea huivi kuuluu taitella!

Muhkea kaulaliina taipuu paljon muuhunkin kuin yksinkertaisesti kaulan ympärille. Testasimme, miten muhkean huivin saa muotoiltua myös korvia lämmittäväksi hupuksi.

Teksti:
Christina Boman
Kuvat:
iStock, Christina Boman | Video: Christina Boman

Muhkeat kaulaliinat ja viimalta suojaavat huput ovat nyt trendikkäitä. Näppärä kaulaliinaniksi yhdistää molemmat!

Muhkea kaulaliina taipuu paljon muuhunkin kuin yksinkertaisesti kaulan ympärille. Testasimme, miten muhkean huivin saa muotoiltua myös korvia lämmittäväksi hupuksi.

Trenditietoiset pukeutujat kääriytyvät tänä talvena muhkeisiin kaulaliinoihin. Kaulan saa nyt peittää näyttävästi: väreissä ja mitassa ei tarvitse ujostella.

Mutta kuinka muhkean huivin saa puettua kauniisti ja käytännöllisesti ilman, että kaulaa painaa vain epämääräinen solmumöykky tai että rennosti olkapään yli heitetyn huivin pituus ei karkaile jatkuvasti olkapään yli maahan talvikengän tallottavaksi?

Yksi oiva keino on kääriä runsas kaulaliina kaulalle niin, että tarvittaessa siitä saa myös tyylikkään hupun, joka suojaa hiuksia räntäsateen yllättäessä. Tarvitset tyylin toteuttamiseksi vain suosikkikaulaliinasi ja hieman hermoja opetteluvaiheeseen:

@atikhunk wanted to try this out #styling #fashiontiktok #mystyle #tiktokfashion #streetfashion ♬ Praise The Lord (Da Shine) (feat. Skepta) – A$AP Rocky

Kokeilimme perässä:

Lue myös: 5 vinkkiä, joiden avulla talviasusi on sekä tyylikäs että lämmin – katso inspiroivat kuvat

Innostuitko? Kokeile myös näitä tyylejä

Some on pullollaan myös muita näppärältä näyttäviä taitteluvinkkejä. Jos kaipaat uudenlaisia taittelutyylejä kaulaliinalle, kokeile vaikka näitä:

@thanyaw_

1,2,3 or 4?

♬ Crushcrushcrush – Coco & Clair Clair

Kaikkien tyylien toteuttaminen käytännössä ei kuitenkaan ole aina niin helppoa kuin miltä se videolla näyttää. Harjoitteluun kannattaa varata aikaa, hermoja ja tarpeeksi pitkä kaulaliina.

@bobrownn 3 must-know ways to tie your scarf girls ❄️🧣 Save for later ❄️ #fashionhacks #scarfhack #scarftutorial #inspo ♬ original sound – ci

Onnea matkaan!

X