Viihde

Tule ilmaiseksi leffaan ystäväsi kanssa! Annan tilaajille jaossa yli 400 lippua Madeleinen Pariisi -elokuvaan

Annan tilaaja, tule keskiviikkona 13.3. katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Madeleinen Pariisi. Ilmoittautuminen maksuttomaan näytökseen alkaa 6.3. klo 17.

Teksti:
Toimitus
Kuvat:
Cinema Mondo

Annan tilaaja, tule keskiviikkona 13.3. katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Madeleinen Pariisi. Ilmoittautuminen maksuttomaan näytökseen alkaa 6.3. klo 17.

Tule keskiviikkona 13.3. katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Madeleinen Pariisi. Ilmoittautuminen maksuttomaan näytökseen alkaa 6.3. klo 17. Annan tilaajana näet elokuvan ennen muita, elokuva-teattereissa ensi-ilta on 15.3. Jaossa ilmaiseksi yli 400 lippua!

Madeleinen Pariisi

Huolien riivaama taksikuski ottaa rahakkaan tuntuisen ajokeikan Pariisin laidalta toiselle. Pian käy ilmi, että 92-vuotias Madeleine on menossa vanhainkotiin, mutta haluaa ajella sinne hänelle tärkeiden paikkojen kautta.

Automatkan aikana pari ystävystyy tavalla, joka muuttaa kummankin elämän. Ensirakkaudet, tulinen ero, radikaalit kamppailut naisten oikeuksista ja historian myllerrykset vyöryvät esiin Madeleinen tarinan myötä.

Nimiroolissa loistaa ikinuori näyttelijätär Line Renaud, 95. Madeleinen Pariisi on matka muistoihin ja iki-ihanaan Pariisiin.

Ilmoittautumisohjeet Annan tilaajille

Ilmaiset elokuvaliput jaetaan Anna-klubin jäsenille ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet lehden tilaaja, kuulut automaattisesti myös Anna-klubiin. Liput ovat kahdelle, mutta riittää, että ilmoittautuja on lehden tilaaja. Kirjaudu klubiin ja ilmoittaudu mukaan!

llmoittautuminen tapahtuu tekstiviestillä. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 6.3. klo 17. Toimi ripeästi, että mahdut mukaan!

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Kirjaudu

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Anna tästä.

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

X