Viihde

Vuh! Äijä on Suomen suosituin koira – katso Seuran valloittavat kuvat herttaisesta tv-tähdestä

Äijä-koira ei ole mikä tahansa hauva, vaan kahdesti palkittu tv-tähti, joka tullaan vielä tuntemaan ulkomaita myöten, kertoo uusin Seura-lehti.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Pekka Kustula

Eränkävijät-sarjasta suomalaisten suosikiksi noussut Äijä-koira on pian myös kansainvälinen tv-tähti, uutisoi uusin Seura-lehti.

Äijä-koira ei ole mikä tahansa hauva, vaan kahdesti palkittu tv-tähti, joka tullaan vielä tuntemaan ulkomaita myöten, kertoo uusin Seura-lehti.

Äijä-koira, 4, näytti pentuna enemmän karhunpennulta kuin koiralta, kuvailee uusin Seura-lehti Suomen suosituinta hauvaa.

Väite hurjasta suosiosta on uskottava, sillä tämä nappisilmäinen kaveri on palkittu peräti kahdesti Kultainen Venla -palkinnolla. Suosion myötä Äijä on alkanut saada ”läjittäin fanipostia” sekä sähköpostin että sosiaalisen median välityksellä – aivan kuten oikean tv-tähden kuuluukin saada.

Äijä-koira
Äijä-koira ei turhista hätkähdä. – Kun Äijästä otettiin revontulikuvaa pitkällä ajastuksella, koira seisoi kymmeniä sekunteja liikkumatta samassa asennossa, Äijä-koiran omistaja Aki Huhtanen kertoo Seurassa.

Iloinen Äijä-koira valloittaa maailmaa

Äijä tunnetaan Eränkävijät-sarjasta.

Sarjan kaksi ensimmäistä suomenkielistä tuotantokautta on Seuran mukaan myyty jo yli 30 maahan. Sama tuotantoyhtiö kuvaa tällä hetkellä viidessä eri Euroopan maassa kansainvälistä Love of the wild – From the Alps to the Arctic – sarjaa, jonka suomalaisia tähtiä ovat Emilia Laitinen, Aki Huhtanen ja Äijä.

”Äijä on hyväntahtoinen ja -tuulinen koira. Niin huonoa päivää ei olekaan, ettei Äijä heiluttaisi iloisena häntäänsä. Siinä mielessä meillä on koiralta paljon opittavaa”, Äijän isäntä Aki sanoo Seurassa.

Lue lisää Äijän seikkailuista uusimmasta Seurasta!

Lue myös:

Näin löytökoira Kössistä tuli Suomen paras syöpähajukoira

Toimittaja hankki söpön koiranpennun – tämä kaikki yllätti ensimmäisen hauvavuoden aikana

X