Bloggaaja Sami Minkkisen juontaman Havaintoja parisuhteesta -podcastin vieraana on nyrkkeilijä Elina Gustafssonista eronnut Emmi Asikainen.
Podcast

Havaintoja parisuhteesta -podcast: ”Koin koko ajan, että meidän suhteemme voi hyvin”, sanoo nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ex-kihlattu Emmi Asikainen – yllättäen jätetyksi tuleminen tuntui Emmistä rajulta hylkäämiseltä

Emmi Asikainen ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson erosivat keväällä 2020. Emmi kertoo Annan Havaintoja parisuhteesta -podcastissa, millaisia tunteita suhteen loppuminen on hänessä herättänyt ja miten hän on niistä selvinnyt.
Teksti: Annan toimitus Kuvat: Sara Pihlaja, Tiia Ahjotuli

Annan uudessa Havaintoja parisuhteesta -podcastissa suositun Havaintoja parisuhteesta -blogin kirjoittaja Sami Minkkinen keskustelee vieraittensa kanssa elämän suurista kysymyksistä: rakkaudesta, vihasta, suhteista ja suhteettomuuksista, yksinäisyydestä ja yhteisöllisyydestä – sekä siitä, miltä tuntuu, kun sinua ei hyväksytä omana itsenäsi.

Tässä jaksossa Sami ja Emmi Asikainen puhuvat yhdessä surusta ja luopumisen tuskasta, mutta myös rakkaudesta, lohdusta ja paremmasta huomisesta.

Kulunut kevät on ollut yrittäjänä toimivalle Emmille erityisen raskas. Koronakevään ohessa Emmi on käynyt läpi eroa ex-kihlatustaan, nyrkkeilijä Elina Gustafssonista.

Kuuntele koko Havaintoja parisuhteesta -podcast tästä!

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen. Kuuntele Annan Havaintoja parisuhteesta -podcast, missä Emmi kertoo erosta.

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja Emmi Asikainen erosivat keväällä 2020. Kuuntele Annan Havaintoja parisuhteesta -podcast, jossa Emmi kertoo, miten hän on selvinnyt yllättäen tulleesta erosta.

”Matto vedettiin jalkojen alta”

Toukokuun puolivälissä Emmi Asikainen jakoi Instagram-tililleen päivityksen, jossa hän kertoi tulleensa jätetyksi. Kirjoituksessaan Emmi kuvailee erouutisen olleen hänelle ”pommi”.

– Olimme tuoneet niin voimakkaasti rakkauttamme esiin ja minua oli kosittu. Minun maailmassani siihen sisältyy huomattavasti enemmän työtä ja sinnikkyyttä: että ’hei käännettään edes se yksi kivi ennen kuin tehdään tämä päätös’. Mutta sillehän ei mitään voi, jos toinen haluaa erota. Olen koko ajan muutenkin ajatellut, että olemme yksilöinä tässä ja meidän välissämme on meidän suhteemme. Koin koko ajan, että meidän suhteemme voi hyvin, Emmi sanoo Havaintoja parisuhteessa -podcastissa.

Pahinta Emmin mukaan jätetyksi tulemisessa on tunne siitä, että on tullut petetyksi ja huijatuksi.

– Raju hylkäys on se, mihin tunteet voi kiteyttää. Matto vedettiin jalkojen alta siinä kohtaa. Tunsin tosi syvää epäreiluuden tunnetta.

Kuuntele koko Havaintoja parisuhteesta -podcast yläpuolelta. Mitkä ovat olleet Emmin selviytymiskeinot päästä pahimman surun yli? Miten Emmi kokee, että julkisuus vaikutti parisuhteeseen? Miksi Emmi painottaa parisuhteessa puhumisen tärkeyttä? Uskooko Emmi eron ja surun keskellä vielä rakkauteen? Ja mikä on Emmin mielestä kaunein asia, jonka hän on saanut päättyneestä suhteestaan?

Kaikki Annan podcast-tallenteet löydät täältä!

Lue myös:

Rakastunut pari! Nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tyttöystävä Emmi Asikainen hurmasivat Linnan juhlissa – hymyt ylsivät korviin saakka

Rakkausbloggari Sami Minkkisen supersuosittu Havaintoja parisuhteesta -blogi nyt Anna.fi:ssä: ”Menen kesällä viimeisen kerran elämässäni naimisiin”

Havaintoja parisuhteesta -bloggaaja Sami Minkkinen julkaisi hauskan nuoruuskuvan vuodelta 1995: ”Rakastin A. W. Yrjänää ja kirjastokorttia”

X