Sami Minkkinen ja Katri Kivinen
Sami Minkkinen ja Katri Kivinen ovat tuore aviomies ja vaimo.
Julkkikset

Havaintoja parisuhteesta -bloggaaja Sami Minkkinen julkaisi hauskan nuoruuskuvan vuodelta 1995: ”Rakastin A. W. Yrjänää ja kirjastokorttia”

Annan parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen, 41, julkaisi harvinaisen nuoruuskuvan Instagramissa.
Teksti: Katri Koskinen Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Facebookissa on pyörinyt tammikuun ajan erilaisia profiilikuvahaasteita, joiden tarkoituksena on ollut julkaista vanhoja Facebook-kuvia yli 10 vuoden takaa. Moni onkin innostunut tämän saattelemana kaivamaan esiin vanhoja valokuvia menneisyydestä ja muistelemaan omaa nuoruuttaan.

Sami Minkkinen julkaisi nuoruuskuvan

Anna.fin suosittu Havaintoja parisuhteesta –bloggaaja Sami Minkkinen julkaisi Instagramissa kuvan vuodelta 1995. Kuvan yhteyteen Sami kirjoitti pienen muistelon tuolta ajalta, kun hän kirjoitti ylioppilaaksi ja kuunteli Nirvanaa.

”Kuvan on ottanut silloinen tyttöystäväni. Hän rakasti Johnny Deppiä ja Keanu Reeversia. Minä rakastin A. W. Yrjänää ja kirjastokorttia”, Sami kirjoittaa kuvan yhteyteen.

”Eihän tuosta kuvasta ole kuin 24 vuotta aikaa. Hiukset ja finnit ovat kadonneet, mutta kuvassa esittelemäni 10 sormea ovat tallessa. Jos ilme pysyy vähääkään samana seuraavatkin 24 vuotta, niin kaikki on silloin ihan hyvin.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Vuosi 1995. Hieno vuosi. Ylioppilasvuosi. Muistan kirjoituksista äidinkielen aineen. Kirjoitin Nirvanan Smells like teen spirit-biisistä. En tiedä, miten sain sen tungettua aiheen ”mielipaikkasi” alle, mutta jotenkin sain. Kyllä pyöreänkin palikan saa neliskanttisesta reiästä sisään jos väkisin laittaa. Kuva marraskuulta. Muistan syksystä avoimessa yliopistossa lukemani tiedotusopin kokeen. Kysyivät esseekysymyksessä, että onko Internet mullistamassa koko viestinnän maailman vai onko kyse muutaman vuoden muotijutusta? Vastasin jyrkästi, että muotijutusta. Olen aina ollut helvetin hyvä ennustaja. Ysiviishän oli se vuosiluku, kun Suomen Leijonat palasivat ensimmäisen kerran rajussa humalatilassa voittamastaan turnauksesta. Seuraava vastaava laskeutuminen Helsinki-Vantaan lentokentälle tapahtui vuonna 2011. Takaisin vuoteen 1995. Vuoden kohokohtia oli ProvinssiRock, jossa esiintyi muunmuassa Faith No More ja Bad Religion. Toni oli kuski, koska hänellä oli auto. Sininen Ford Escort, joka myöhemmin kuoli vanhuuteen. Siis se auto. Toni on hyvä ystäväni vieläkin. Nykyään olemme molemmat bussi ja junapoikia. Kuvan on ottanut silloinen tyttöystäväni. Hän rakasti Johnny Deppiä ja Keanu Reaversia. Minä rakastin A. W. Yrjänää ja kirjastokorttia. Eihän tuosta kuvasta ole kuin 24 vuotta aikaa. Hiukset ja finnit ovat kadonneet, mutta kuvassa esittelemäni 10 sormea ovat tallessa. Jos ilme pysyy vähääkään samana seuraavatkin 24 vuotta, niin kaikki on silloin ihan hyvin. #havaintojaparisuhteesta #kuvahaaste #1995 #nirvana #tikkakoski #jyväskylä #cmx #annalehti #elämä

Henkilön Sami Minkkinen (@havaintojaparisuhteesta) jakama julkaisu

Lue Samin Havaintoja parisuhteesta -blogia täältä.

Lue myös:

Salamarakkaudestaan rajusti kritisoidut Sami Minkkinen ja Katri Kivinen: ”Parisuhteesta lähdön syyksi ei helposti hyväksytä sitä, että on onneton”

Parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen ja Katri Kivinen ovat nyt naimisissa – katso tuoreen avioparin ensimmäinen yhteiskuva häistä!

Sami Minkkinen ja Katri-rakas: ”Meille on tulossa rakkaudentäyteiset ja ystävien ympäröimät häät”

X