Aamupalaletut
Aamupalaletut täytetään paistetulla kananmunalla ja rapealla pekonilla. Aseta toinen lettu päälle ja saat hauskat ’lettuburgerit’.
Ainekset
Aamupalaletut:
- 8 pientä lettua (n. 1⁄2 lettutaikina-annos)
- 8 viipaletta pekonia
- 4 kananmunaa
- 4 kypsää tomaattia
- 4 rapeaa salaatinlehteä
Sinappivoi:
- 2 rkl voita
- 2 tl ryytisinappia
Valmistusohje
Aamupalaletut tehdään näin:
1. Tee ensin lettutaikina
2. Paista letut.
3. Paista pekonit rapeiksi paistinpannulla. Paista myös kananmunat.
4. Viipaloi tomaatit ja revi salaatti.
5. Sekoita sinappi pehmeän voin joukkoon.
6. Voitele lämpimät letut sinappivoilla. Nostele neljän letun päälle salaatinlehdet, tomaattiviipaleet, kananmunat ja pekonit. Käännä loput letut kansiksi.
7. Tarjoa heti hyvän kahvin kera.
Katso myös: Banaani-mysliletut
Katso myös Kotiliesi.fi: Juustoiset juuresletut
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous