8.6.2012

Alkoholiton hedelmäbooli

Teksti: Katri Schröder

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

30

Arvostelu

Ainekset

Hedelmäjääpalat

1 prk (425/260 g) säilykepapaijaa

Booliin

5 passionhedelmää
1 l appelsiinimehua
1 l persikka- tai mangonektaria
1.5 l Russchian-mikseriä
1.5 l sitruunalimonadia (esim. Sprite)

Valmistusohje

Alkoholiton hedelmäbooli sopii kesään. Tarjoile booli hauskasti pienistä pulloista.

1. Halkaise passionhedelmät ja kaavi sisukset maljaan. Kaada päälle appelsiinimehu ja hedelmänektari.

2. Kaada hiilihapolliset juomat ja hedelmäjääpalat sekaan juuri ennen tarjoilua.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi