Reseptit

Balsamico-punakaali

5.4.2012 Teksti: Taina Salovaara

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Tarjoa balsamico-punakaali esimerkiksi joulumakkaroiden tai -kinkun lisukkeena.

Ainekset

½ punakaalia
1 punasipuli
voita tai öljyä
1 dl balsamicoa
1–2 rkl siirappia
2 dl kasvislientä
1 omena
suolaa
pippuria
silputtua persiljaa

Valmistusohje

1. Leikkaa punakaali ohuiksi suikaleiksi. Silppua sipuli. Kuumenna kaali-sipulisekoitusta paistokasarissa voissa tai öljyssä noin 10 minuuttia.

2. Kaada päälle balsamico ja kasvisliemi, mausta siirapilla, suolalla ja pippurilla.

3. Anna kaalin hautua kannen alla puolisen tuntia. Lisää kuutioitu omena hauduttamisen puolivälissä.

4. Silppua valmiin punakaalihöystön pinnalle persiljaa. Tarjoa esimerkiksi joulumakkaroiden tai -kinkun lisukkeena.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme