Banaani-suklaaletut
Banaani-suklaaletut taipuvat näyttäväksi jälkiruoaksi, kun ainekset kokoaa lasimaljaan. Lettujen, suklaan, makean marengin ja banaanin liitto on koukuttava!
Ainekset
Banaani-suklaaletut:
- 12 pientä lettua (n. 2/3 lettutaikina-annosta)
Suklaakastike:
- 1 dl sokeria
- 1 dl tummaa kaakaojauhetta
- 1 dl kuohukermaa
- 1/4 tl suolaa
Viimeistelyyn:
- 2 banaania viipaleita
- 4-6 valmista pientä marenkia
Valmistusohje
Banaani-suklaaletut tehdään näin:
1. Valmista ensi suklaakastike. Mittaa kattilaan suklaakastikkeen ainekset. Vispilöi tasaiseksi ja kiehauta. Nosta kattila liedeltä ja anna hieman jäähtyä.
2. Tee lettutaikina ja paista letuiksi
3. Viipaloi banaanit.
4. Kokoa neljään annosmaljaan kerroksittain lettuja, banaania, suklaakastiketta ja murennettua marenkia (4×3 lettua). Tarjoile heti!
Katso myös: Maapähkinä-suklaaräiskäleet
Katso myös Kotiliesi.fi: Suklaa-kookospannarit
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous