Reseptit

Maapähkinä-suklaaräiskäleet

7.6.2017 Teksti: suvi RÜSTER Kuvat: pekka Holmström

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Nämä räiskäle­annokset todista­vat sen, että jos­kus enemmän on enemmän. Annok­sessa on lettua, suklaata, kermaa, kinuskia ja suolapähkinöitä.

Ainekset

5 dl manteli- tai pähkinämaitoa
4 kananmunaa
1 dl maapähkinävoita
3 rkl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
voita paistamiseen

tarjoiluun

2 dl kuohukermaa
1 dl kinuskikastiketta
100 g tummaa suklaata sulatettuna
50 g tummaa suklaata rouhittuna
50 g suolapähkinöitä rouhittuina

Valmistusohje

1. Vispilöi mantelimaidon joukkoon kananmunat, maapähkinävoi ja sokeri. Lisää jauhot ja anna taikinan turvota hetki.

2. Paista taikinasta räiskäleitä voissa paistinpannulla.

3. Vahdota kerma ja kääntele joukkoon kinuskikastike.

4. Nosta letut lautasille ja lisää päälle kinuski-kermavaahtoa, sulatettua suklaata ja suklaa- sekä suolapähkinärouhetta. Nauti!

Suklaiset letut sulavat suuhun:

suklaaletut

Suklaaletut

suklaablinit

Suklaablinit

kirsikka-suklaapannukakut

Kirsikka-suklaapannukakut

Kotilesi.fi: Kookos-suklaapannarit

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme