985781-kirsikka_suklaapannukakku,590.jpg
Reseptit

Kirsikka-suklaapannukakut

Suklaan ja kirsikan klassinen yhdistelmä toimii myös annospannareiden muodossa.
Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 0,5 l kirsikoita

Taikina

  • 4 kananmunaa
  • 1,5 dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 dl täysmaitoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2–3 rkl kaakaojauhetta

koristeluun

  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Puolita kirsikat ja poista kivet.

2. Vatkaa kananmunat ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina pieneen uunivuokaan tai neljään annosvuokaan. Lisää päälle kirsikat.

3. Paista pannukakkuja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes taikina on vuoan keskeltäkin kypsynyt.

4. Koristele pinta tomusokerilla ja tarjoile pannukakut hieman jäähtyneinä vaikkapa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.

Katso myös:

Kirsikkaunelmatorttu, Ruoka.fi

Schwarzwaldin kakku, Ruoka.fi

Suklaa-kirsikkakakku, Kotiliesi.fi

X