Reseptit

Kirsikka-suklaapannukakut

29.7.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Kari Hautala/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Suklaan ja kirsikan klassinen yhdistelmä toimii myös annospannareiden muodossa.

Ainekset

0,5 l kirsikoita

Taikina

4 kananmunaa
1,5 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl täysmaitoa
2 dl vehnäjauhoja
2–3 rkl kaakaojauhetta

koristeluun

tomusokeria

Valmistusohje

1. Puolita kirsikat ja poista kivet.

2. Vatkaa kananmunat ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina pieneen uunivuokaan tai neljään annosvuokaan. Lisää päälle kirsikat.

3. Paista pannukakkuja 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes taikina on vuoan keskeltäkin kypsynyt.

4. Koristele pinta tomusokerilla ja tarjoile pannukakut hieman jäähtyneinä vaikkapa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kera.

Katso myös:

Kirsikkaunelmatorttu, Ruoka.fi

Schwarzwaldin kakku, Ruoka.fi

Suklaa-kirsikkakakku, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme