broileri-pestosalaatti
Reseptit

Broileri-pestosalaatti

Broileri-pestosalaatti on nopea ja helppo ruoka, jonka voi syödä joko lämpimänä tai kylmänä.
Teksti: Elisa Johansson

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1.5 dl täysjyväpastaa
  • 1 broilerin fileepihvi tai 150 g broilerisuikaleita
  • 100 g (pakastettua) parsakaalia
  • noin 4 aurinkokuivatun tomaatin puolikasta
  • 1 rkl pestoa
  • 1 rkl (aurinkokuivattujen tomaattien) öljyä
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus suolaa

Valmistusohje

 

  1. Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele valmis pasta kylmällä vedellä, jotta se jäähtyy.
  2. Keitä samassa kattilassa parsakaali.
  3. Paista fileepihvi.
  4. Pilko keitetty parsakaali, aurinkokuivatut tomaatit ja paistettu liha.
  5. Lisää kasvikset ja kana pastan joukkoon.
  6. Sekoita kastike pestosta ja öljystä. Kaada pastasalaatin joukkoon.
  7. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa haaleana tai kylmänä.
X