Reseptit

Broileria värikkäällä kasvispedillä

2.9.2014 Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Seppo Saarentola/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

2 punasipulia
1 paprika
1 Kesäkurpitsa
1 parsakaali
1 rkl öljyä
4 broilerin rintafileetä
mineraalisuolaa
rouhittua mustapippuria
4 rkl makeaa chilikastiketta
hienonnettuja tuoreita yrttejä

Valmistusohje

Broileri ja kasvikset kypsyvät nopeasti. Helppo ja terveellinen arkiruoka on valmis.

1. Kuori ja lohko punasipulit. Huuhdo ja halkaise paprika. Poista siitä kanta sekä siemenet ja paloittele paprikanpuolikkaat. Huuhdo ja paloittele kesäkurpitsa sekä parsakaali.

2. Kuumenna öljy pannussa. Lisää kaikki kasvikset ja paista niitä muutama minuutti, kunnes ne ovat hieman pehmenneet, mutta vielä rapeita. Ota kasvikset pannusta pois.

3. Lisää broilerin rintafileet pannuun ja paista ne molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Vähennä lämpöä ja hauduta fileitä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat sisältä kypsiä. Mausta fileet maun mukaan mineraalisuolalla ja mustapippurilla sekä chilikastikkeella. Siirrä fileet pannun toiseen laitaan ja kumoa kasvikset takaisin.