Goalainen kalacurry
Ainekset
Valmistusohje
1. Leikkaa kala annospaloiksi. Mausta palat suolalla ja puserra sekaan sitruunamehu.
2. Hiero juustokuminan ja korianterin siemenet sekä mustapippurit sokerin kanssa hienoksi morttelissa. Kuumenna öljy vokissa. Lisää mausteseos ja kuumenna hetki sekoitellen. Lisää valkosipuli, inkivääri, chilijauhe ja kurkuma. Kuumenna hetki. Kaada pannulle kookosmaito, kerma ja vesi. Murenna sekaan kalaliemikuutio, lisää sahrami. Anna liemen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
3. Lisää kalapalat ja pinaatti liemeen. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen noin minuutti tai kunnes kala on kypsää. Tarkista suolan määrä. Ripottele pinnalle ohuita chilisuikaleita ja korianteria. Tarjoa curry keitetyn basmatiriisin kanssa.
Katso myös:
Intialainen kardemummakala, Ruoka.fi
Intialainen lohicurry, Ruoka.fi
Lohta ja bataattimuusia intialaisittain, Kotiliesi.fi