Green hornet
Green hornetissa maistuvat tuore kurkku ja basilika. Pinaatti-tortillakolmiot ja kurkku-vuohenjuustopalat ovat juomalle hyviä makupareja.
Ainekset
- 2 imetinlohkoa
- 4 basilikanlehteä
- 2 cm:n pala kurkkua
- 0,4 dl De Kuyper Sour Apple -likööriä
- runsaasti jäitä
- sitruunalimonadia
Koristeeksi
- basilikanlehtiä
- kurkkua
Valmistusohje
Jäähdytä ainekset etukäteen jääkaapissa. Survo limelohkoja, kurkkua ja basilikaa kevyesti lasissa, jotta niistä irtoaa nestettä ja aromeja. Lisää likööri. Täytä lasi jäillä ja sitruunalimonadilla. Koristele basilikalla ja kurkkusiivulla.
Tarjoile drinkki pinaatti-tortillakolmioiden ja kurkku-vuohenjuustopalojen kanssa.
Vinkki: Käytä drinkkien valmistuksessa tuoreita ja hyvin viilennettyjä raaka-aineita.
Lisää raikkaan keväisiä drinkkejä:
Kotiliesi.fi: Caipirinha limetticocktail
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous