Hedelmä-mantelipuuro
Maitoon keitetty hedelmä-mantelipuuro maistuu pehmeän täyteläiseltä, ja siitä saa myös hyvän annoksen proteiinia sekä kalsiumia.
Ainekset
Hedelmä-mantelipuuro
- 5 dl mantelimaitoa (muutkin maidot käyvät)
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1-2 kotimaista omenaa
- 3 luumua
- 1/2 tl suolaa
Pinnalle
- rouhittuja manteleita
- kanelia
- (hunajaa)
Valmistusohje
Hedelmä-mantelipuuro tehdään helposti näin:
1. Leikkaa omenat ja luumut pieniksi kuutioiksi. Kotimaisia omenoita ei välttämättä tarvitse kuoria.
2. Kuumenna maito kiehuvaksi, lisää hiutaleet. Anna puuron hautua 5 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää puuroon suurin osa hedelmäkuutioista. Mausta suolalla.
3. Annostele hedelmä-mantelipuuro lautasille. Lisää pinnalle rouhittuja manteleita, kanelia ja loput hedelmäpalat.
Katso myös: Appelsiini-manteli-kaurapuuro
Katso myös Kotiliesi.fi: Hedelmäinen riisipuuro
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous