Helppo marja-marenkikakku
Helppo ja herkullinen marenkikakku syntyy valmiista marenkilevyistä. Gluteeniton kakku sopii hyvin keväiseen juhlapöytään.
Ainekset
Marja-marenkikakku:
- 1 pkt (2 kpl) valmiita marenkilevyjä
- 4 dl vispikermaa
- 200 g mansikanmakuista rahkaa
- 1 dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 dl vadelma-curdia eli -tahnaa (tai vadelmahilloa)
- 250 g tuoreita vadelmia
Koristeluun:
- syötäviä kukkia
Valmistusohje
Marja-marenkikakku valmistuu näin helposti:
1. Vatkaa vispikerma vaahdoksi.
2. Sekoita mansikkarahkanjoukkoon tomu- ja vaniljasokeri.
3. Yhdistä rahka ja kermavaahto tasaiseksi seokseksi.
4. Levitä vadelma-curd toiselle marenkilevylle ja lusikoi päälle noin puolet rahka-kermavaahdosta. Lisää pinnalle puolet vadelmista.
5. Nosta päälle toinen marenkilevy ja lusikoi sen päälle loput rahka-kermavaahdosta sekä loput vadelmat.
6. Koristele marja-marenkikakku syötävillä kukilla.
Saatat pitää myös helposta mansikakakusta.
Lue myös: Näin syntyy täydellinen marenki
Katso myös Kotiliesi.fi: Tee italialaista marenkia ammattilaisen vinkein
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous