Reseptit

Helppo tuorepuuro

Helppo tuorepuuro on perinteisen kaurapuuron varteenotettava haastaja. Sekoita ainekset illalla ja anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli. Voit tehdä kerralla tuorepuuroa 2–3 aamuksi.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä

Valmistusaika

vähintään vuorokausi

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Helppo tuorepuuro

  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl kasvi- tai lehmänmaitoa (tai mehua)
  • 1 dl jogurttia
  • 1 rkl siemeniä tai leseitä

Pinnalle

  • 2 dl marjoja
  • (hunajaa)

Valmistusohje

Helppo tuorepuuro tehdään näin:

1. Sekoita kaurahiutaleet maito-jogurttiseokseen. Lisää siemenet tai leseet. (Mausta puuro halutessasi ripauksella suolaa). Peitä astia, ja anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli.

2. Ohenna puuro tarvittaessa maitotilkalla ja lisää pinnalle reilu keko marjoja. Viimeistele helppo tuorepuuro halutessasi tilkalla juoksevaa hunajaa.

Katso myös: Purppuranpunainen tuorepuuro

Katso myös Kotiliesi.fi: Pähkinäinen tuorepuuro

X