Herukka-mozzarellasalaatti
Herukka-mozzarellasalaatti yhdistää ihanalla tavalla makeankirpeää ja pehmeän täyteläistä. Tästä ei kesäinen salaatti parane!
Ainekset
Herukka-mozzarellasalaatti
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 2 dl punaherukoita
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 dl öljyä
- 10 lehteä basilikaa
- 250 g pehmeää mozzarellajuustoa
- 1 kerä jääsalaattia
- 3 rkl kurpitsansiemeniä
- 2 dl herukoita
Valmistusohje
Herukka-mozzarellasalaatti tehdään helposti näin:
1. Paloittele kesäkurpitsa. Survo hieman punaherukoita ja sekoita joukkoon hunaja sekä öljy. Revi basilikan lehdet joukkoon ja jätä hetkeksi marinoitumaan huoneenlämpöön. Revi mozzarella sekä salaatti.
2. Laita ainekset kerroksittain vadille ja ripottele pinnalle kurpitsansiemenet ja herukat.
Katso myös: Helppo lohisalaatti ja herukkavinegrette
Katso myös Kotiliesi.fi: Marinoitu tomaatti-mozzarellasalaatti
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous