
Kalastajan perunat
Voit tehdä kalastajan perunat myös pakastetuista perunaviipaleista. Tarjoa esimerkiksi lohen kera.
Ainekset
- noin 1 kg perunoita
- 2 sipulia
- 1/2 dl öljyä
- 1 nippu tilliä
- 2-3 laakerinlehteä
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl valkopippuria myllystä
- noin 3 dl kalalientä
- voinokareita
Valmistusohje
1. Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa sipulit suikaleiksi. Silppua tilli.
2. Paista perunat öljyssä isolla pannulla muutamassa erässä vaaleanruskeiksi. Kuullota sipulit pannulla öljyssä.
3. Lado perunat, sipulit, laakerinlehdet ja tillisilppu kerroksittain uunivuokaan. Mausta kerrokset suolalla ja pippurilla.
4. Kaada päälle kalaliemi ja lisää vuoan pinnalle voinokareita. Kypsennä perunoita 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Perunasta teet kivat lisukkeet:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous