Reseptit

Kasvisburgerit

23.1.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Mirva Kakko/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

4 isoa täysjyvä-sämpylää

väliin:

kasvispihvejä
kurkkuviipaleita
tomaattiviipaleita

kastike:

1 dl jogurttia
1 rkl tomaattipyreetä
0.5 dl majoneesia
1 tl hunajaa
ripaus suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Helpot kasvisburgerit syntyvät täysjyväsämpylöistä ja edellisen päivän kasvispihveistä.

Lämmitä halkaistut sämpylät. Sipaise puolikkaille voita tai sulatejuustoa. Pane väliin lämmitetyt pihvit ja kasvikset. Lusikoi päälle kastiketta. Tarjoa burgereiden kanssa appelsiinipaloilla höystettyä kaalisalaattia.

Katso myös:

Kalahampurilaiset
Pienet kanahampurilaiset
Hyvän omantunnon hampurilainen

Kotiliesi.fi: silakkahampurilainen

Julkaistu aiemmin

Lehden logo

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme