![](https://anna.fi/awpo/img/2019/02/kukkakaali_valkopapukeitto.jpg?s=ff31c588c4b5b13e7a85899e9f3e8d3b&fit=crop)
Kukkakaali-valkopapukeitto
Valkoiset pavut ja cashewpähkinät tekevät kasvissosekeitosta ruokaisan ja ihanan sakean. Makuparina appelsiini on voittamaton.
Kukkakaalista saa myös maukasta keittoa. Saat kevyestä kasvissosekeitosta ruokaisamman, kun surautat joukkoon papuja ja pähkinöitä.
Ainekset
Kukkakaali-valkopapukeitto:
- 1 (350 g) kukkakaali
- 1 sipuli
- 1 prk (380 g/230 g) valkoisia papuja
- 1 dl cahewpähkinöitä
- 2 rkl öljyä
- n. 6 dl vettä tai kasvislientä
- 2 dl kookos- tai soijakermaa
- 1 tl suolaa
- 1/2 appelsiinin kuori raastettuna
Valmistusohje
Kukkakaali-valkopapukeitto valmistuu näin helposti:
1. Paloittele kukkakaali pieniksi paloiksi, hienonna sipuli ja valuta sekä huuhtele pavut.
2. Kuullota ainekset kuumassa öljyssä ja lisää neste. Keitä noin 15 minuuttia.
3. Soseuta kukkakaali-valkopapukeitto sauvasekoittimella ja kaada joukkoon kerma. Mausta ja kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku.
Katso myös Kotiliesi.fi: Kokkaa eri kaaleista – kokosimme Kotilieden parhaat reseptit valkokaalista broccoliniin
Kommentit
Missäs vaiiheessa nuo pähkinät lisätään?
Kommentit
Missäs vaiiheessa nuo pähkinät lisätään?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous