Reseptit

Kurpitsa­ vuohenjuustotoastit

4.11.2018 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Pekka Nieminen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Makea kurpitsa, hapokas vuohenjuusto ja suolainen sekä mausteinen chorizo ovat loistava makuyhdistelmä lämpimien toastien väliin.

Ainekset

Kurpitsa­ vuohenjuustotoastit:

8 viipaletta maalaisleipää
4 rkl voita
2 rkl dijoninsinappia
16 viipaletta chorizomakkaraa
200 g kurpitsaa viipaleina
200 g vuohenjuustoa murustettuna
1 ruukku rucolaa

Valmistusohje

1. Voitele leipäviipaleet molemmin puolin voilla ja asettele leivät leivinpaperin päälle. Voitele sisäpinnat myös sinapilla.

2. Levitä neljälle leivälle chorizoviipaleet, kurpitsaviipaleet ja vuohenjuusto sekä rucola. Nosta päälle toiset leipäviipaleet.

3. Kuumenna paistinpannu ja nosta leivät pannulle. Paahda kunnes pannua vasten oleva pinta saa väriä. Käännä sitten kerrosleipä varovasti ja paahda myös toinen pinta. Paina leipää lastalla tiiviimmäksi sen paahtuessa.

4. Nosta leivät leikkuulaudalle ja leikkaa ne kolmioiksi. Tarjoile heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme